Nová Kriminálka Staré Město 
nabídne víc napětí a víc nedůvěry

Nová Kriminálka Staré Město
nabídne víc napětí a víc nedůvěry

5. 6. 2013

Česká televize ve spolupráci se slovenskou RTVS chystají pokračování seriálu Kriminálka Staré Město. Obě televize ho začnou vysílat od 9. září. Natáčení se právě teď přesunulo z Bratislavy do centra Prahy, kde se ve středu před kamerou mimo jiné objevili herci Saša Rašilov a Miroslav Donutil, kteří v seriálu ztvární nové postavy.

Velká role pro Sašu Rašilova

Rašilov hraje policejního přidělence na ambasádě, který na Slovensku pomáhá řešit případy přesahující do Česka. „Pomáhá to celé urychlovat, protože jinak by to musel řešit Interpol a to je velmi zdlouhavé,“ řekl Rašilov. V seriálu bude spolupracovat s kriminalistkou Zuzanou v podání slovenské herečky Zuzany Fialové. Rašilov tak do určité míry nahradí jejího předchozího partnera Andyho, jehož hrál Matěj Hádek.

„V nové sérii bude víc napětí, postavy nebudou tak jednoznačné jako v už odvysílaných dílech. Bude tu víc nedůvěry,“ prozradil o pokračování režisér Ján Sebechlebský.

Donutil hraje soudce, kterého tvůrci napsali přímo pro něj. Úplně novou tváří bude také na první pohled seriózní majitel kliniky v podání Milana Kňažka.

Hlavní příběh v šesti dílech

Druhá série se od první liší především tím, že nabízí jeden velký příběh provázaný všemi šesti díly. „Už to nejsou samostatné uzavřené příběhy, ale má to jeden velký dějový oblouk, a každá z těch částí má jeden malý mini příběh,“ uvedl Patrik Pašš ze společnosti Trigon Production, která se na tvorbě seriálu podílí.

Odlišná koncepce pořadu se odráží i na samotném natáčení. „Technologií i celým přístupem se to blíží filmovému natáčení,“ vysvětlil Rašilov, který před rozhodnutím, zda roli vzít, důkladně zhlédl první sérii pořadu. Jejích sedm dílů, které ČT vysílala loni na podzim, sledovalo v průměru 722 tisíc diváků.

seriál televize
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.