Premiér Petr Nečas
oznámil, že se rozvádí

Premiér Petr Nečas
oznámil, že se rozvádí

11. 6. 2013

Předseda vlády Petr Nečas se rozvádí. V prohlášení pro média uvedl, že podal návrh soudu, k němuž se připojila i jeho žena Radka. Nelehkou situaci prý oba řeší s respektem, zejména vůči dětem. O tom, že s manželkou nežije ve společné domácnosti informoval Nečas letos v lednu. Jejich manželství trvalo více než 25 let.

"Naše majetkové poměry jsou veřejnosti dostatečně známy. Podle dohody by měly být upraveny tak, aby především zajistily dostatečné zázemí pro další život obou dětí v péči matky," uvedl Nečas. Dodal, že dvě nezletilé dcery Tereza a Marie zůstanou v péči manželky, přičemž Nečas se bude i nadále podílet na jejich výchově. Společně mají manželé čtyři děti, dva synové Ondřej a Tomáš už jsou plnoletí.

O rodinných problémech šéfa vlády a ODS se spekulovalo už loni. Poté manželé připustili, že spolu nežijí a jejich vztah prochází složitým obdobím. Nečas se například bez doprovodu partnerky účastnil tradičního novoročního oběda u tehdejšího prezidenta Václava Klause v Lánech. "Dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě, byť jsme se o to oba poctivě snažili," uvedli tehdy Nečasovi. 

V rozhovoru pro bulvární deník Blesk zároveň Nečas vyloučil, že by důvodem rozpadu jeho manželství mohl být někdo další. "Příčinou naší stávající rodinné situace není nikdo třetí, a to ani na mé straně, ani na straně mé ženy," sdělil Blesku Nečas. Tisk však spekuloval o vztahu Nečase a jeho spolupracovnice Jany Nagyové.

politika
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.