Magazín i60.cz rozdává ceny
a chatoval o léčbě konopím

Magazín i60.cz rozdává ceny
a chatoval o léčbě konopím

13. 6. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, dovolte, abychom představili další novinku, která potěší zejména příznivce přírodní léčby. Jak jsme již avizovali, na náš chat si budeme zvát různé osobnosti našeho kulturního a společenského života, ale i odborníky z nejrůznějších oblastí. A protože se nás často ptáte na články o léčbě konopím, pozvali jsme na náš chat pana Jiřího Stablu, obchodního ředitele společnosti Carun Pharmacy, sítě konopných lékáren.

Chcete vědět, jaké nemoci se dají léčit konopím? Potřebujete znát, kde si přípravky z technického konopí můžete zakoupit? Zajímá vás, zda si můžete sami pěstovat rostlinky technického konopí? Chcete zjistit, zda má marihuana nějaké vedlejší účinky? Na tyto a další vaše otázky Vám pan Jiří Stabla odpoví zítra od 14.00 do 15.00 hodin.

Otázky mohou posílat všichni přihlášení (registrovaní) čtenáři prostřednictvím formuláře na chatu, kde je již založeno nové téma "Léčba konopím". Je toto téma pro Vás zajímavé? Nezapomeňte tedy usednout k počítači zítra, tedy ve čtvrtek 13. červa 2013, a to ve 14 hodin!

Redakce zároveň kvitovala, že více než dva tisíce čtenářů se zúčastnilo soutěží magazínu i60 o vstupenky na food festival "Všechny chutě světa" a o přírodní přípravek pro zlepšení kondice v andropauze "Sarapis pro muže". Přestože většina z vás odpověděla správně na soutěžní otázky, přece jen pro kontrolu uvádíme správné odpovědi:

* Jedno balení preparátu Sarapis pro muže obsahuje 30 ranních a 30 večerních kapslí o různém složení

* Korejské národní jídlo kimči se připravuje z nakládané zeleniny

A zde jsou výsledky losování správných odpovědí. Balení přípravku Sarapis pro muže v hodnotě 417 Kč získávají tito soutěžící:

Hana Rojíková, Jaroslav Koloros, Jiří Libánský, Drahomíra Staňková a Miroslav Matucha

Vstupenky na festival "Všechny chutě světa" získávají:

Amalia Poláková, Daniel Hahn, Hana Práglová, Lenka Hradecká a Martina Vaňková

Vítězům srdečně gratulujeme a všem soutěžícím děkujeme za hojnou účast. Soutěže pokračují dál, ještě celý týden budete moci soutěžit o proteinovou dietu KetoDiet a už od pátku se můžete těšit na soutěže o nové produkty. A nezapomeňte, že do konce června probíhá velká fotosoutěž na téma "Moje oblíbené místo", v níž můžete vyhrát skvělý plynový gril Texas od společnosti Mountfield! A samozřejmě také na vědomostní kvíz.

Kdo čte magazín i60, ten nestárne! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...