Jak podpořit zdravý růst
vašich pokojových rostlin?

Jak podpořit zdravý růst
vašich pokojových rostlin?

14. 6. 2013

Také máte rádi přírodu a na svojí zahrádku nedáte dopustit? Pyšníte se svojí rozkvetlou zahradou, skalkou nebo výpěstky z vlastních záhonů? A co když nemáte zahradu, ani malou zahrádku a přesto chcete mít doma kousek té přírody? Proto za vašimi okny vyrůstají pokojové rostliny, které váš byt zpříjemňují a zútulňují.

Pěstovat ovšem pokojové rostliny tak, aby vzkvétaly, aby rostly do krásy a my se z nich mohli těšit, není nic snadného. Každá pokojová rostlina má jiné potřeby, odlišnou zálivku, jiné požadavky na světlo, různé nároky na živiny. Proto, aby byly vaše pokojové rostliny zdravé a silné, aby byly odolnější proti škůdcům, plísním a houbovým onemocněním, vyvinul jeden švýcarský vědec nový zcela přírodní koncentrát pro posílení rostlin – Biocin.

Za vším je Taro

Biocin je speciální koncentrovaný koktejl mikroprvků a vitamínů, které se extrahují z rostliny Taro pěstované pouze v tropickém podnebí Thajska a Kambodžy. Jak funguje? Biocin posiluje rozvoj kořenů. Kořenový systém je hustší a rozvětvenější, tím může rostlina přijímat více živin, proto je silnější. Navíc díky rozvětvenému kořenovému systému podporuje rostlina vývoj pozitivních mikroorganismů v půdě, které opět přinášejí rostlině kvalitnější živiny ve větším množství. Silnější rostlina má více listů i pupenů a tím i květů. Navíc je odolnější proti škůdcům, ale také proti přemokření nebo naopak nahodilému přesušení. Představte si, že zapomenete pokojové rostliny zalít, rostlinky ošetřené Biocinem vydrží déle a vy si budete mít čas všimnout, že trpí žízní. Jsou odolnější také proti suchému vzduchu, který často vzniká při topení v zimním období.

Biocin je dodáván na náš trh jako koncentrát v lahvi pro různé druhy rostlin a také v podobě sprejů, kterými rosíte rostlinu přímo na list. Speciální rozprašovače jsou velmi jemné a uvolňují tak pouze potřebné množství.

 

Nyní si můžete Biocin sami vyzkoušet. Pro pět výherců mámě připraven Biocin pokojové rostliny ve spreji. Soutěžit můžete zde.
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.