Lactovit utiší žízeň vaší pokožky

Lactovit utiší žízeň vaší pokožky

13. 6. 2013

Když vaše pokožka trpí žízní, je suchá a podrážděná, nemůže dostatečně chránit vaše tělo. Proto je třeba o ni pečovat. Unikátní novinka Lactovit přináší vaší pokožce mléčné proteiny pro její zdraví, hebkost, pružnost a ma-ximální hydrataci.

Naše pokožka je každodenně vystavována nepříznivým okolním vlivům, které ji poškozují. Střídající se klimatické podmínky, jako je mráz či nadměrné sluneční záření, změny teplot nebo používání některých agresivnějších čistících a mycích prostředků, stejně jako čas, který se podepisuje na našem těle, jsou důvody, proč pokožka trpí. Aby zůstala zdravá, byla jemná a zachovávala si svojí pružnost a vi-talitu, je nutné ji dobře vyživovat. Jako vaše tělo potřebuje jíst a pít, je nutná výživa i pro vaši pokožku.

Zdravé mléko

Mléko je od nepaměti kvalitním zdrojem bílkovin a dalších látek, které tělu prospívají. Tuto skutečnost známe již z období kojení, kdy mateřské mléko je nezastupitelným zdrojem všech důležitých látek pro správný vývoj dítěte. Zlepšuje imunitu organismu, vyživuje ho a chrání jej před škodlivými vlivy. Mléko obsahuje jedny z nejhodnotnějších proteinů a příro-dních mikroprvků pro lidský organis-mus. Nová unikátní řada tělové kosmetiky Lactovit obsahuje důležité mléčné složky, které vaši pokožku ozdraví, dodají jí ochranu a správnou výživu. LACTOVIT představuje jemnou a krémovou péči o pleť. Díky složkám bohatým na mléčné proteiny chrání pokožku před i po sprchování po celou dobu od ráno do noci.

Lactovit představuje tři nové ucelené řady tělové kosmetiky, které uhasí pomyslnou žízeň vaší pokožky. Naleznete zde sprchové gely, pěny do koupele a tělová mléka.

Lactovit Original

Lactovit Original je vhodný pro všechny typy pleti, ocení jej proto celá rodina. Obsahuje Laktomicely a látky zmírňující bolest jako Alquil Laktát, které mají vysokou hydratační schopnost a napomáhají obnovit obsah lipidů v pleti. Díky tomu zabraňuje dehydrataci pleti a přispívá k jejímu vyživování. Sprchový gel Lactovit Original dodává pleti hydrataci, pružnost, ochranu a má zklidňující účinek.

Lactovit Activit

V případě, že jste přes den neustále v pohybu, nebo se často cítíte unavení, uleví vám tělová kosmetika řady Lactovit Activit. Udržuje pleť zdravou a chrání ji po celý den. Speciální receptura obsahuje L.Casei F. Aktivuje obranné mechanismy, čímž chrání pokožku před nejzávažnějšími vlivy prostředí. Aktivátor s protiúnavovými vlastnostmi umožňuje pleti lépe udržovat energetickou rovnováhu především při aktivní činnosti. Napomáhá ukládání fosfokreatinu, molekuly, produkující ATP – energii, kterou využívají pleťové buňky – a kromě toho stimuluje kožní metabolismus a následně oživuje pleť. Vaše pleť se bude cítit chráněná a plná energie.

Lactovit Lactourea

Lactovit Lactourea je první řada péče o tělo s obsahem 10% Lactourey. Výrobky obsahují laktát a čistou ureu s vysoce hydratačními vlastnostmi. Tyto účinky potvrzuje a doporučuje 9 z 10 dermatologů. Laktát a urea podporují odstraňování odumřelých buněk, které se nachází ve vrchní části pokožky a obnovují schopnost hydratace. Lactovit Lactourea dodává pleti o 40% vyšší hydrataci*.Sprchový gel a tělové mléko jsou určeny pro suchou a citlivou pleť, kterou chrání a hydratují.

Vyhrajte pleťovou kosmetiku Lactovit Original a získáte maximální výživu pro vaši pokožku. Právě nyní probíhá v magazínu i60 soutěž, v níž 5 šťastných výherců obdrží sprchový gel Lactovit Original. Soutěžit můžete zde 
péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.