Kytarový virtuos Štěpán Rak:
Po povodních chci pomoct

Kytarový virtuos Štěpán Rak:
Po povodních chci pomoct

14. 6. 2013

Mám radost, že je povodeň za námi. Bydlím blízko Berounky, tak jsem moc klidný nebyl. Chystám se teď aspoň trochu pomoci těm, kteří jsou na tom mnohem hůře. Byl jsem osloven představiteli města Jablonce nad Nisou, abych se zúčastnil benefičního koncertu na pomoc postiženým záplavami. Moc rád to udělám. Bude to v úterý 18. června v kostele svaté Anny v Jablonci, spolu se mnou vystoupí jeden z nejlepších dětských sborů světa Iuventus, Gaude!, který zpíval i před papežem.

Radost mám také z toho, že budu v červenci už podruhé předsedou poroty bienále mezinárodní kytarové soutěže Kutná Hora. S mým spolupracovníkem Alfredem Strejčkem máme už třiadvacet hudebně-literárních přadů a v tomto roce uvedeme další dva. Jeden k výročí Bible Kralické, v druhém vzdáme hold Cyrilu a Metodějovi na společném koncertě s Hradišťanem v Strážnici. Pracuji na novém cédéčku, které se bude jmenovat Vůně. A radost mi udělá také pokaždé to, když si zahraju se svým synem Janem Matějem, který je skvělý kytarista.

(vh)

hudebníci
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...