Jahody v tunelu

Jahody v tunelu

14. 6. 2013

Léto je za dveřmi, dny se prodlužují a pohled na červenající se jahody probouzí chuťové buňky! Ano, nadešel čas ovocných knedlíků, nejlépe jahodových. Ovšem pomyšlení na čas strávený motáním jednotlivých knedlíčků vás příliš netěší? Zkuste způso jiný.

Ingredience

250 g měkkého tvarohu
1 vejce
3 polévkové lžíce polohrubé mouky
špetka soli

Postup

Vál poprášíme moukou, tvaroh, mouku a vejce zpracujeme na vláčné těsto a necháme chvilku odpočinout. Vyválíme placku, na kterou pokládáme jahody a zabalíme podobně jako závin. Tunýlky neděláme příliš dlouhé, aby se v hrnci nekroutily. Vložíme do vroucí vody a necháme přejít varem. Opatrně vyndáme a podáváme ihned, s tvarohem či jogurtem, rozpuštěným máslem a moučkovým cukrem. Tunel můžeme před podáváním rozkrájet na minitunýlky. Jednoduché, rychlé a je to mňamka.
Dobrou chuť!   

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.