Občas je třeba zdolávat překážky

Občas je třeba zdolávat překážky

16. 6. 2013

Tento týden neproběhl tak, jak jsem si předsevzala. Měla jsem bohužel mnoho osobních překážek, proto jsem s hůlkami nechodila každý den. Mohu ale říci, že nordic-walking je perfektní a jde se rychleji a snadněji než bez nich. Budu se snažit, aby další týden vyšel podle mých představ a chodila jsem denně.

Myslím, že  tím, že jsem měla málo pohybu, který přispívá ke spalování kalorií, jsem ubyla v pase 1 cm, přes břicho nic a na váze 1 kg. I tak jsem velmi ráda.

Také jsem psala do poradny KetoDiet. Vyjmenovala jsem mnoho potravin a chtěla jsem vědět, které a kdy budu moci zařadit do svého jídelníčku. Odpověď byla celkem strohá a moc jsem se toho nedozvěděla. Myslím, že by bylo dobré zařadit do kroků KetoDiet co přesně kromě zeleniny můžeme. Mléčné výrobky ano nebo ne a podobně.

 

Můj tip na snídani:

Ráda si dělám ke snídani (nevím jestli se to smí) ovesné vločky. Namočím je do mléka, nechám trochu změknout, rozmixuji, přidám polovinu tablety KetoDiet s příchutí, slabě vymažu pánev olivovým olejem a udělám lívanečky. Jsou velmi křehké. K nim si vezmu trochu bílého jogurtu, udělám kávu a velmi si pochutnám. Doufám, že se mi povede zařazovat do jídelníčku jen vhodné potraviny, nerada bych totiž zbytečně něco pokazila. Také bych ráda vyzkoušela nějaký recept vhodný ke KetoDiet.

Těším se na příští týden a doufám i lepší výsledky.

 

Zkoušeli jste hubnout? Máte zkušenosti s nějakou dietou? Podělte se se svými zkušenostmi s ostatními čtenáři. Napište nám svůj příběh do rubriky Moje zdraví.
KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...