Jste již z politiky znechuceni?
Nečtěte noviny, bavte se s námi!

Jste již z politiky znechuceni?
Nečtěte noviny, bavte se s námi!

17. 6. 2013

Otevřete-li nyní jakékoliv noviny, anebo pustíte-li si zprávy v televizi či rádiu, jsou plné pollitické špíny. Magazín i60 je jiný. Dali jsme si do vínku přinášet lidem pozitivní zprávy, zajímavé informace, zábavu a dobrou náladu. Poslední události na politické scéně však jistě zvedají ze židle i ty, kteří již dávno na českou politiku rezignovali. Chcete veřejně sdělit svůj názor na české politiky? Využijte náš chat, anebo rubriku Líbí/nelíbí. Už nyní to v ní pěkně jiskří...

Jste-li již opravdu z politiky znechuceni, pustťe se s námi do soutěžení. V sekci Soutěže jsou nyní hned tři produkty - kromě balíčku pro snížení nadváhy KetoDiet nově také výživný hydratační sprchový gel Lactovit a speciální přípravek pro zdravý růst pokojových rostlin Biocin. Chcete-li soutěžit hned, klikněte zde.

A samozřejmě pokračuje i náš vědomostní kvíz, kde každý týden hrajeme o dvě hezké knihy. Z úspěšných soutěžících tohoto týdne náš automat vylosoval tyto výherce:  Miluše Šafránková a Jan Merta.

I nadále pokračuje fotosoutěž na téma "Moje oblíbené místo, které doporučuji". Máte nějakou hezkou fotografii místa, které byste doporučili našim čtenářům? Dejte ji do fotosoutěže! Vyhrát můžete skvělý plynový gril Texas od společnosti Mountfield, ale i velkokapacitní flashdisk či vynikající kuchařku šéfa Pražského kulimnářského institutu Romana Vaňka. Fotosoutěž je stále otevřená, nerozhodují jen počty hlasů (ty jsou orientační), ale především kvalita fotografií a také atraktivita jejich popisku.

Nenechte se otrávit politikou. Hrajte hry, soutěžte, pište články, diskutujte na chatu, seznamte se s novými přáteli, posílejte zdarma pohlednice, luštěte křížovky. To vše můžete v magazínu i60.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.