Prohlídková trasa Pilsner
Urquell má prestižní cenu

Prohlídková trasa Pilsner
Urquell má prestižní cenu

1. 7. 2013

Ocenění Certificate of Excellence (vysvědčení výjimečnosti) získala pivní prohlídková trasa Pilsner Urquell. Hodnotí ji tak světový turistický portál TripAdvisor.com, který cestovatelům umožňuje sdílet zážitky a doporučení konkrétních míst. Ocenění, udílené letos potřetí, získala prohlídková trasa díky pozitivnímu hodnocení návštěvníků. V celkovém průměru jí dali známku vyšší než "čtyřku" v pětibodové škále.

„Není významnějšího ocenění pro naši prohlídkovou trasu než nezávislé doporučení samotných návštěvníků, kteří zcestovali různá místa po světě,“ uvedla Jindřiška Eliášková, manažerka rozvoje cestovního ruchu Plzeňského Prazdroje. Podle ní je takovéto zařazení "výtečná podpora plzeňského turistického ruchu".

Certificate of Excellence bylo udíleno letos potřetí. Portál TripAdvisor.com, založený v USA v roce 2000, umožňuje svým uživatelům sdílet nezávislá doporučení destinací, ale také restaurací, hotelů nebo sportovních aktivit. Měsíčně navštíví stránky přes 200 milionů cestovatelů a každou minutu tam přibude 60 nových recenzí s hodnocením turistické lokace, včetně ubytování a gastronomických i obchodních služeb. V databázi má nyní přes pět milionů turistických cílů.

Plzeňská trasa nabízí seznámení s historií ležáku Pilsner Urquell. Turisté zavítají na autentická místa pivovaru, kde se původní pivo vyrábí od roku 1842, navštíví moderní stáčírnu, expozici surovin a historickou i současnou varnu. V pivovarských sklepích ochutnávají nefiltrované a nepasterizované pivo přímo z dubových ležáckých sudů.

naše tipy pivo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.