Kdy, kde, kdo a jak... Sázkařská 
horečka kolem královského robátka

Kdy, kde, kdo a jak... Sázkařská
horečka kolem královského robátka

3. 7. 2013

Bude to holčička jménem Alexandra nebo chlapeček Wayne? Tohle nikdo mimo zdi Buckinghamského paláce netuší. O to víc se ale snaží sázkaři pokoušet štěstí hádáním jména budoucího britského královského potomka.

Přijímají se tipy skoro na cokoliv

Bookmakeři vypsali skutečně královskou nabídku různých sázek sahajících od pohlaví, jména či barvy vlasů dítěte prince Williama a jeho manželky, a sází se dokonce i na to, zda nebude Kate moc nóbl na to, aby zatlačila a raději porodí císařským řezem. Potomek Williama a Kate se má narodit tento měsíc v londýnské nemocnici St. Mary, kde přišli na svět i princové William a Harry.

Je to sázkařská horečka, která ovládla nejen Británii, řekl mluvčí Joe Crilly z britské bookmakerské firmy William Hill, Britové milují královskou rodinu a lidi po celém světě ji milují taky.

Peníze se točí především v sázkách na jméno. Na špičce seznamu jsou tradiční jména – v případě narození dívky vede Alexandra, následují Charlotte, Elizabeth, Diana a Victoria. Pro chlapce se jako nejpravděpodobnější odhadují jména George, James a Louis.

Že by jména z televizní komedie?

Vsadit se dá i na méně pravděpodobné možnosti. Například na termín ze sociální sítě Twitter Hashtag, na který irský bookmaker Paddy Power přijal sázku v poměru 500:1, anebo Wayne či Waynetta podle postav z britské televizní komedie, na něž byly přijaty sázky v poměru 250:1 a 500:1.

Ještě vyšší zisk by případně přinesla vítězná sázka na jméno Psy podle jihokorejského zpěváka nebo North, což je jméno, které rapper Kanye West a Kim Kardashianová vybrali pro své dítě; v obou případech se sází v poměru 5000:1.

Krom jména se ovšem sází i na další nepředvídatelné otázky, jako je termín porodu, barva vlasů, anebo to, zda dítě při odchodu z porodnice během tradičního pózování pro fotografy bude držet William nebo Kate.

královská rodina sázení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.