Tábor jako za mlada?
Na Šiklově mlýně!

Tábor jako za mlada?
Na Šiklově mlýně!

5. 7. 2013

Na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem se rozběhl první turnus táborů pro seniory. Ti sem přijeli z celé České Republiky zavzpomínat na své dětství. Na táboře nechybí ranní rozcvička, plnění bobříků, večerní opékání špekáčků s kytarou a spousta další zábavy a zážitků, na které budou dlouho vzpomínat. O tábor pro seniory je velký zájem, a proto je naplánován další turnus, a to od 11. do 18. srpna.

Jedním z prvních úkolů byla výroba vlastní táborové vlajky. Senioři tak mohli projevit svoji kreativitu a pod heslem „Senioři, úžasně svěží“ vstoupili do týdne plného zábavy a nových zážitků. Nejstarší tábornicí je 89letá paní Růžičková, která se hned od prvního dne stala kapitánkou celého tábora.

Senioři již mají za sebou westernovou olympiádu, kde chytali koně do lasa, házeli tomahawkem a rýžovali zlato. Pobavili se při výuce country tanců, večer poseděli s místním kmenem indiánů, zajezdili si na koních a vyrazili i na výlety do okolí. Samozřejmě nechybí čas na odpočinek, masáže a jiné klidné aktivity. V následujících dnech je čeká závod po pravé offroadové dráze na čtyřkolkách a ještě mnoho dalších úkolů.

Všichni jsou ubytovaní v penzionu Colorado Grand, ale je možné si vybrat i jiný typ ubytování, například srubové apartmány. V rámci ubytování je plná penze (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře). Strava je plnohodnotná, ale v případě potřeby lze zajistit i dietu včetně bezlepkové.

Více na http://www.sikland.cz/aktuality/tabor-pro-seniory/

naše tipy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%