Magazín i60 rozdává tři sady cen

Magazín i60 rozdává tři sady cen

8. 7. 2013

Magazín i60 dnes rozdává hned tři sady cen - dva vylosovaní čtenáři získají jako každou neděli knihy za správné odpovědi ve vědomostním kvízu a v produktových soutěžích oceníme dokonce deset čtenářů.

V desátém týdnu vědomostního kvízu tentokrát měli štěstí při losování tito úspěšní soutěžící: Vladimíra Crhová a Milena Buřinská. Gratulujeme oběma čtenářkám! 

A jak dopadly produktové soutěže? Sprchový gel Lactovit Original získávají Alena Příhodová, Miluše Kyptová, Stanislav Šefčík, Zdeňka Kajzarová a Helena Fepášová. Tito soutěžící byli vylosováni z více než pětiset dalších čtenářů, kteří na otázku "Která z odpovědí není správně?" zvolili odpověď C, tedy: "Lactovit Original vysušuje pokožku".

Ve druhé produktové soutěži o Biocin, přípravek pro zdravý růst pokojových rostlin, uspěli tito čtenáři: Marie Švanderová, Vladimír Hála, Božena Tomalová, Blažena Prečová a Monika Josefíková. Správná odpověď na otázku "Švýcarská značka Biocin vytvořila i Biocin pro zelené rostliny, tj. pro trávníky a ostatní zelené rostliny. Za jak dlouho po aplikaci Biocinem si mohou děti na trávníku hrát?" byla A) Okamžitě.

Gratulujeme všem soutěžícím! Nevyhráli jste? Zkoušet štěstí můžete i nadále. Už zítra pokračuje vědomostní soutěž další sadou otázek, dva týdny budete moci soutěžit o tři grily na dřevěné uhlí KULM, které nám do soutěže poskytl portál www.gril.cz. Od příštího týdne pak budete moci soutěžit o ruční vysavač ETA. Produktové soutěže najdete zde.

A nezapomínejte, že vysoutěžit můžete v magazínu i60 také digitální fotoaparát! Pošlete nám do literární soutěže příspěvek (příběh, článeček, báseň, tip na dovolenou) na téma "Moje prázdniny". Co hezkého jste prožili o prázdninách v mladí nebo se svými dětmi? Na jaký prázdninový zážitek nezapomenete? Více informací o soutěži najdete zde.

Soutěžte s magazínem i60! Tahle země není jenom pro mladý! 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.