Pouštím se do třetího a již 
posledního kroku s KetoDiet

Pouštím se do třetího a již
posledního kroku s KetoDiet

12. 7. 2013

Mám za sebou úspěšný druhý krok proteinové diety a přecházím do kroku třetího, který pro mě bude asi ten nejtěžší. Trochu se obávám, abych věděla, co si připravovat k jídlu. Strava by měla být výživná, ale neměla by obsahovat nadbytečné tuky, které by mohly způsobit opětovné zvýšení mé hmotnosti. Naštěstí se vždy mohu podívat na stránky www.ketodiet.cz, kde najdu vhodné recepty a další rady pro třetí krok diety. Skoro je mi líto, že už budu muset vymýšlet, co si dát k jídlu místo proteinového nápoje.

Jsem velmi ráda, že jsem mohla vyzkoušet proteinovou dietu KetoDiet. Cítím se mnohem lépe jak po fyzické, tak psychické stránce. Můj vysoký tlak je nyní v normě a je mi prima. Oblečení, které jsem už před časem odložila hluboko do skříně, mohu zase nosit. Naopak některé věci, které jsem nedávno nosila, teď odkládám. Jsou mi totiž velké a kalhoty mi dokonce padají.

Od 16. 4. 2013 do 07. 07. 2013 mám úbytek hmotnosti 11 kg. V pase jsem zhubla o 12 cm a přes břicho 10 cm. Jsem moc šťastná, že se mi to povedlo i v mém věku. Musím se přiznat, že výsledek mohl být určitě lepší, kdybych měla více pohybu, ale to je jen moje chyba. Proteinovou dietu KetoDiet mohu jedině doporučit. Držte mi prosím palce ať se naučím vařit, stravovat a nakupovat s rozmyslem, abych se v budoucnu nedopracovala k jojo efektu.

Mějte se krásně a zdravě.

KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...