Soutěže nekončí ani o prázdninách

Soutěže nekončí ani o prázdninách

15. 7. 2013

Ani o prázdninách nepřijdete o své oblíbené soutěže, denně můžete prověřit své znalosti ve vědomostním kvízu, denně můžete hrát o nejrůznější ceny v produktových soutěžích.

O co se nyní hraje? Soutěžit můžete o tři grily na dřevěné uhlí KULM, které nám do soutěžě věnoval provozovatel webu www.gril.cz. Další ceny Vám můžeme nabídnout díky společnosti Medimport. Jde o Hemor-Rite, unikátní přípravek, který ulevuje od problémů s hemoroidy za pomoci tzv. chladové terapie. Soutěžit se dá třeba hned, a to zde.

Vyhrát můžete dokonce také digitální fotoaparát. Jak? Stačí, když nám pošlete příběh na téma "Moje prázdniny". Utkvěla Vám v paměti nějaká hezká či zajímavá vzpomínka z prázdnin? Pošlete nám svůj příběh a vyhrajte některou z cen. Více informací o soutěži najdete zde.

A nyní, jako každou neděli, Vám přinášíme výsledky losování vědomostního kvízu. Z úspěšných soutěžících jedenáctého týdne určil počítač tyto výherce: Libuše Khirová a Hana Jedličková. Gratulujeme!

Nová "hubnoucí" reality show

Už jste letos byli na plovárně? Nechcete se svlékat do plavek, protože se stydíte za svou nadváhu? Tento problém řeší tisíce Čechů. Ne všichni však svou obezitu či nadváhu opravdu řeší. Nemají motivaci nebo vůli. Jak je na tom se svou vůlí čtenářka magazínu i60 Helena Červenková? To nám ukáže nová reality show o hubnutí. Již zítra si budete moci přečíst první Helenčin příběh, která začne hubnout pod dozorem nutriční specialistky z poradny Svět zdraví. Už dnes Vám můžeme prozradit, že paní Helena má rozhodně odvahu!

Magazín i60 stojí za to číst. Tahle země není jenom pro mladý!

soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.