Soutěž: předprázdninový pobyt na Šumavě

Soutěž: předprázdninový pobyt na Šumavě

18. 7. 2013

Jako každý rok i letos vyrazila naše skupina seniorů na předprázdninový týdenní pobyt. Letos jsme si vybrali Šumavu. Ubytovali jsme se na místě a vyráželi každý den poznávat tento krásný kout naší země. Nejprve jsme si prohlédli okolí, kam jsme došli pěšky, ale pak následoval vlak. Letos to bylo jednoduché, protože jsme byli ubytováni blízko vlakové zastávky.

Už při příjezdu do naší cílové stanice Hamry-Hojsova Stráž jsme měli poměrně velké potíže při vystupování z vagonu. Tam, kde vlak zastavil, nebyl nástupní ostrůvek. Toto se během našeho týdenního pobytu opakovalo při používání vlaku každý den, kdy jsme jeli na výlety do okolí. Umíme si poradit. Spravila to malá stolička a ostatní cestující, zvláště pak cizinci, se dobře bavili. Ale nám to nevadilo.

Počasí nám přálo, my si týden pěkně užili a zažili při tom i legraci.  

 

Vybavujete si nějaký silný zážitek z prázdnin? Pokud ano, sepište jej a pošlete do naší literární soutěže na téma "Moje prázdniny". Vyhrát můžete digitální foťák a spoustu dalších cen. Více informací o soutěži najdete zde.


Moje prázdniny
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.