Tom Hanks se opět vrátí
v roli profesora Langdona

Tom Hanks se opět vrátí
v roli profesora Langdona

19. 7. 2013

Slavný americký herec Tom Hanks se už potřetí vrátí v roli harvardského profesora Roberta Langdona. Stane se tak v chystaném mysteriózním thrilleru Inferno, který se bude opět inspirovat stejnojmenným románem spisovatele Dana Browna. Oznámila to produkční firma Sony Pictures.

Děj Inferna se odehrává především v Itálii a v centru dění se ocitá jedno z nejtajemnějších děl světové literatury – Dantovo Peklo. Báseň je klíčem k odhalení plánu, který může změnit dějiny světa.

Nebojácného profesora si sedmapadesátiletý Tom Hanks zahrál již v komerčně úspěšných filmech Šifra mistra Leonarda z roku 2006 a Andělé a démoni z roku 2009. Nový snímek, jehož režisérem je jako v minulých dvou příbězích Ron Howard, se má dostat do kin v prosinci roku 2015.

Šifra mistra Leonarda vynesla ve světě společnosti Sony 758 milionů dolarů (15 miliard korun), zatímco Andělé a démoni "jen" 486 milionů dolarů (9,6 miliardy korun). Nový počin Inferno má podle deníku Le Figaro také naději stát se pro společnost zlatým dolem.

herecké legendy Hollywood
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.