Škoda brzy představí
velký terénní automobil

Škoda brzy představí
velký terénní automobil

1. 8. 2013

Škoda Auto na začátku příštího roku nejspíš odhalí podobu chystaného velkého terénního vozu kategorie SUV. Koncept, který se již bude blížit sériovému provedení, firma velmi pravděpodobně ukáže v březnu 2014 na ženevském autosalonu. Velké SUV v prodejní podobě má přijít na trh po roce 2015.

Vůz, po kterém je poptávka zejména na asijském trhu, doplní stávající menší SUV Yeti, které se od příštího roku bude prodávat v modernizované podobě. Tu odhalí Škoda ještě letos na konci roku.

Firma, která jen letos hodlá představit osm nových modelů nebo modernizovaných verzí, nebude v modelové ofenzivě polevovat ani příští rok. Na trh uvede Octavii v provedení na zemní plyn, lehce terénní Octavii Scout a koncem roku 2014 představí novou generaci Fabie. Nová Fabia má být nižší a širší než stávající model.

V roce 2015 přijde nová generace Superbu a pravděpodobně by automobilka měla mít jasno ohledně nástupce modelu Roomster. Tím by mohl být menší velkoprostorový vůz kategorie MPV. Objevit by se mohl rovněž sériový elektromobil.

Škoda v současnosti nabízí sedm modelových řad. Do roku 2018 chce prodávat ročně 1,5 milionu aut.

auta
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.