Hlasujte pro magazín i60
v soutěži Křišťálová lupa!

Hlasujte pro magazín i60
v soutěži Křišťálová lupa!

5. 8. 2013

Soutěžící vědomostního kvízu nyní poprvé za vítězství ve vědomostního kvízu získají kníhy nakladatelství Fragment, které se stalo naším partnerem. Vítězné čtenářky - Eva Chmarská a Ludmila Dočekalová obdrží povídkovou knížku Josefa Laufra "Roura od kamen" a knížku rébusů, hlavolamů a křížovek "Bystrá hlava pro seniory". Vítězkám gratulujeme! Příští týden budete moci ve vědomostním kvízu soutěžit o další dvě knihy z Fragmentu, a to povídkovou knihu Pavla Kantorka ˇ"Čtení pro seniory" a publikaci pro milovníky turistiky a výletů "Křížem krážem po moravských horách".

Podpořte magazín i60

Magazín i60 pro vás připravujeme už půldruhého roku. Za tu dobu si jej oblíbily tisíce čtenářů, kteří denně chodí na naše stránky, čtou si nové redakční články nebo autentické příběhy svých kolegů, excelují ve vědomostním kvízu či soutěží o nejrůznější produkty.

Magazín i60 rozdal v nejrůznějších soutěžích desítky cen - fotoaparáty, mobilní telefony, grily, velkokapacitní flashdisky, knihy, ale i slevové poukazy na ubytování v českých penzionech či v Chorvatsku.

Snažíme se o to, aby lidé ve vyšším věku měli možnost bavit se stejně, jako se baví lidé mladí. I proto se snažíme prostřednictvím magazínu připravovat seniorům spoustu zábavy - kromě soutěží mají možnost hrát on-line hry, posílat zdarma pohlednice svým známým, ale především možnost být součástí naší redakce. Vždyť právě jejich příběhy, básně, ale i tipy na dovolenou či gastronomické recepty bývají nejvíce čtenými.

Díky magazínu i60 mají čtenáři možnost navázat i nová přátelství, služba Přátelé umožňuje vyhledávat zaregistrované čtenáře se stejnými zájmy, které je možné diskrétně oslovit díky speciálnímu programu. Další novinky a nové služby připravujeme a představíme je vám po prázdninách. Věříme, že magazín i60 bude ještě atraktivnější a že přitáhne další pozornost aktivních seniorů.

Hlasujte pro nás v Křišťálové lupě

Redakce magazínu i60 se vám jako jediná tohoto druhu věnuje denně, včetně víkendů a svátků. Snažíme se vždy rychle reagovat na vaše podněty a žádosti, pomoci s registrací či problémy s ukládáním článků a fotografií. Chceme, abyste se stali naší součástí, součástí rodiny i60.

Pokud se Vám naše práce líbí a hlavně pokud se vám líbí magazín i60, prosíme, hlasujte pro nás v soutěži Křišťálová lupa, která oceňuje nejrůznější internetové projekty včetně zpravodajských a zájmových portálů.

Budete-li nám chtít dát hlas, klikněte zde, anebo na odkaz Křišťálová lupa, který je umístěn na místě komerčních sdělení na hlavní stránce. Po kliknutí se dostanete na formulář, v němž vypíšete v políčku zájmové weby adresu našeho magazínu: www.i60.cz (viz obrázek). A na konci formuláře pak ještě doplníte vaši e-mailovou adresu.

Věříme, že odbornou porotu, která bude nové internetové projekty posuzovat společně se čtenáři, cíl našeho magazínu zaujme. Ale ať už uspějeme nebo ne, i nadále vám budeme přinášet nová témata a zábavu.

Děkujeme za každý váš hlas! Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%