"Pevným" telefonům neodzvonilo.
S Gigasetem lze volat i přes internet

"Pevným" telefonům neodzvonilo.
S Gigasetem lze volat i přes internet

20. 8. 2013

Má v dvacátém prvním století ještě pevná linky vůbec smysl? Není to pouhý výstřelek nebo nostalgie po starých dobrých časech?Výrobci telefonů pro pevnou linku podobné spekulace trvale odmítají. Věří, že pevná linka má co nabídnou i dnes.

Za pravdu jim dává především rozvoj telefonů s voláním přes internet (VoIP). Už nejen firmy, ale i domácnosti pochopily, že s pevnou linkou s VoIP výrazně ušetří. Sníží výdaje za telefon a zároveň si z pohodlí domova vychutnají dlouhé hovory v bezkonkurenční kvalitě přenosu hlasu.

Spoléhat se pouze na zákazníky, kteří chtějí při telefonování ušetřit, však nestačí. Zástupci výrobců pro pevnou linku se proto naplno vrhli do inovací. V jejich čele stojí největší evropský výrobce telefonů pro pevné linky Gigaset. Ten sází na svou tradiční kvalitu „Made in Germany“ a šetrné technologie k životnímu prostředí. Pravidelně představuje nové uživatelsky přívětivé funkce, které případné spekulace o tom, zda je pevná linka dnešní spolehlivě vyvrátí.

Chytrý telefon může sloužit i jako chůvička

Novinkou v portfoliu je Gigaset C620 - chytrý telefon s řadou užitečných funkcí, které ocení především rodiče malých děti, anebo prarodiče při hlídání vnoučat. K jednoduchosti ovládání přispívají přímá přístupová tlačítka. Telefon lze využít také coby plně funkční dětskou chůvičku. S tím, jak děti rostou, může být užitečná i funkce zpětného volání.

  • Přímá přístupová tlačítka k vyvolání funkcí správy zabezpečení: ztišení hovorů podle času, ochrana před anonymními hovory (blokování nebo ztišení) a seznamy nežádoucích čísel
  • Přímá přístupová tlačítka k dětské chůvičce s možností zpětného volání
  • Dlouhá výdrž baterií při hovoru / v pohotovostním režimu ‒ až 26 / 530 hodin

Telefonování po internetu

Model A510 IP nabízí hned dva způsoby, jak volat přátelům a rodině. Stisknutím tlačítka můžete přepínat mezi voláním přes internet (VoIP) a pevnou linku a to i v případě, že je váš počítač právě vypnutý. Za předpokladu, že osoba, které voláte má VoIP telefon, můžete telefonovat kdykoli, dlouze a téměř zadarmo.

  • Telefon přes VoIP i pevnou linku až se 3 hovory zároveň
  • HD zvuk u VoIP hovorů
  • Hovory handsfree
  • Přístup k základní informačním službám online

 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.