Milí čtenáři, tento čtvrtek 
"Sejdeme se na Cibulce!"

Milí čtenáři, tento čtvrtek
"Sejdeme se na Cibulce!"

26. 8. 2013

Hned tři stovky příznivců magazínu i60 se může již za pár dní sejít na jednom místě, a to díky oblíbenému moderátorovi Aleši Cibulkovi. Ten totiž pozval naše čtenáře na natáčení pořadu "Sejdeme se na Cibulce", které se koná ve čtvrtek 29.8. ve 13. hodin do Divadla U Hasičů v Praze - Vinohradech v ulici Římská.

Vstup pro čtenáře magazínu i60 je zdarma! Stačí se zaregoistrovat v sekci Soutěže zde, abychom věděli, kolik čtenářů si vstupenky vyzvedne. Nabídka platí pro prvních 300 zaregistrovaných čtenářů, stále je k dispozici téměř sto vstupenek. V případě, že váš zájem přesáhne tento dohodnutý počet, budeme informovat ty čtenáře, kteří se již do divadla z kapacitních důvodů nebudou moci dostat, tedy všechny ty, kteří se zaregistrují v pořadí vyšším než je 301. Při vstupu do divadla pak stačí pořadatelům nahlásit heslo "Magazín i60".

Více informací o této kulturní akci najdete při registraci v sekci soutěže, anebo zde. Těšíme se na Vás! Věříme, že se nám v průběhu roku podaří zajistit kulturní program také pro čtenáře z dalších měst a míst České republiky.

Naše soutěže a jejich vítězové

Dnes také rozdáváme jednu sadu cen naší produktové soutěže, a to multivitamínový přípravek MinAvit. Ze správných odpovědí na otázku "Obsahuje doplněk stravy MinAvit alkohol?", která je B) NE, byli vylosování tito soutěžící: Josef Hamberger, Vlaďka Nováková a Jiřina Horká. Vítězům blahopřejeme! 

Další vítěze má jako vždy v neděli také vědomostní kvíz. Tento týden jsme z úspěšných soutěžících vylosovali tyto čtenáře: Ivana Barsová a Jan Zubko.

A končíme důležitou informací ohledně velké letní literární soutěže. Poslední týden máte na to, abyste sepsali a vložili na náš portál svůj příspěvek na téma "Moje prázdniny". Zařaďte se mezi současné soutěžící, kteří nám poslali moc pěkné příběhy. Na vítěze čeká digitální fotoaparát Olympus, velkokapacitní flashdisk, ale například i konopná mast.  

Prázdniny už brzy skončí, ale magazín i60 tu bude i po nich. Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.