Květa Fialová oslaví
narozeniny i v zlínské ZOO

Květa Fialová oslaví
narozeniny i v zlínské ZOO

31. 8. 2013

Herečka Květa Fialová oslaví o víkendu 84. narozeniny také ve zlínské zoologické zahradě. Před dvěma lety v ní symbolicky dostala lachtana Oskara, letošní dárek bude překvapením.

Herečka už několik let spolupracuje se Slováckým divadlem v Uherském Hradišti. Letos tam nastudovala černou komedii Popel a pálenka. Předtím účinkovala v inscenaci Harold a Maude, za tuto roli dokonce obdržela cenu Thálie. Hraje také ve hře Oskar a růžová paní. Ve všech inscenacích ji doprovází herec Josef Kubáník, se kterým Fialovou pojí přátelství.

Herci Slováckého divadla se zoologickou zahradou spolupracují už déle, při speciálních akcích například komentují krmení zvířat, nechali se zavřít do pavilonu primátů či se podíleli na natáčení reklamního spotu zlínské zoo, a to i se svými dětmi.

Poté, co se Fialová před dvěma lety stala symbolickou majitelkou lachtana, chce ji zahrada obdarovat i nyní. "Paní Fialová pak několikrát o dárku mluvila jako o něčem naprosto výjimečném, a proto jsme přemýšleli, jak ji potěšit opět," uvedla mluvčí zahrady Romana Bujáčková. Fialová i návštěvníci ZOO se to dozví v neděli ve 14:00 u pavilonu lachtanů.

"Paní Květa totiž nebude mít o ničem ani ponětí. V neděli jí oznámím, že si uděláme výlet za Oscarem, a pak to všechno vypukne," řekl Kubáník. Kromě narozeninového překvapení je v plánu i autogramiáda herečky.

herecké legendy ZOO
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.