Naši čtenáři mohou opět nahlédnout
do moderátorské kuchyně A. Cibulky

Naši čtenáři mohou opět nahlédnout
do moderátorské kuchyně A. Cibulky

31. 8. 2013

Několik desítek čtenářů magazínu i60 se zúčastnilo natáčeni nových dílů pořadu Televize Barrandov "Sejdeme se na Cibulce", na který pozval příznivce našeho portálu sám oblíbený moderátor Aleš Cibulka. Podle něj byla atmosféra natáčení výborná.

"Natáčení proběhlo skvěle především díky magazínu i60. Prázdninové publikum totiž tvořili hlavně jeho čtenáři. Měl jsem velkou radost z toho, že dorazili i lidé, kteří byli v Divadle U Hasičů nebo při televizním natáčení úplně poprvé," uvedl Aleš Cibulka, který má pro všechny zúčastněné důležitý vzkaz, kdy se budou moci přítomní diváci vidět v televizi: "Díl s tvářemi TV Barrandov, tedy s Janem Rosákem, Radkem Kašpárkem, Rudou z Ostravy a Olgou Šípkovou uvidíte 14. 9. a díl s pěveckými páry, které tvořili Petra Černocka a Heidi Janků s manželi poběží 21. 9. Tak se na sebe podívejte. A hlavně, příjďte zase příště," zve čtenáře magazínu i60 Aleš Cibulka.

My jen dodáváme, že natáčení dalších dvou dílů proběhne v úterý 10. září, a to od 12 hodin. Témata dvou dílů zní: "Hlasatelé a hlasatelky" a "Máme rádi seriály". Vstupenky v ceně 40 Korun lze pořídit v pokladně Divadla U Hasičů, ale také zdarma na stránkách magazínu i60! Již od pondělí 2. září totiž bude možné o ně soutěžit. Více informací přidáme již tuto neděli.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%