Jdu tak trochu do boje, říká 
Lucie Bílá před svým megaturné

Jdu tak trochu do boje, říká
Lucie Bílá před svým megaturné

5. 9. 2013

Má to být opravdu mimořádná show, na kterou nejsme v podání tuzemských zpěváků zvyklí. Patnáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá zahájí 14. a 15. října ve sportovní hale na pražském Výstavišti své dosud největší turné, při kterém absolvuje jedenáct vystoupení v deseti městech v Česku i na Slovensku. Série koncertů bude podle manažera Reného Kekelyho srovnatelná s turné zahraničních hvězd. Mezi hosty bude mnoho tanečníků a zpěvačka Patricie.

Turné se do 3. listopadu vedle Prahy uskuteční ve velkých halách v Plzni, Bratislavě, Košicích, Ostravě, Zlíně, Brně, Pardubicích, Liberci a Českých Budějovicích.

Velké pódium, obrazovky, pyrotechnické efekty

Aparaturu na akci s názvem Černobílé turné bude převážet celkem osm kamionů s přibližně patnácti doprovodnými osobními vozy a dodávkami. Turné nabídne velké pódium s molem o rozměrech osm krát tři metry zakončeným dalším menším pódiem, nad molem budou zavěšeny pojízdné kruhové konstrukce, které budou osazeny obrazovkami. Chybět nebude kvalitní nazvučení a osvětlení i mnoho světelných a pyrotechnických efektů.

„Hladký průběh každého koncertu bude zajišťovat technický tým osmi desítek lidí, celkově bude každou akci zajišťovat přibližně 250 lidí,“ uvedl manažer Kekely.

Zpěvačka mluví o malé olympiádě

Program vzniká pod vedením choreografa a tanečníka Miňa Kereše a režiséra Jeffa Minárika. Bílá své první turné podobných rozměrů prý považuje za jakousi malou olympiádu: „A jak zpívám ve své novém singlu Jsem to já, který vznikl právě k turné, jdu tak trochu do boje, protože ani sama nevím, co všechno si na mě pánové Minárik a Kereš vymysleli.“

Zpěvačka za doprovodu skupiny Petra Maláska i dalších dvou souborů nabídne průřez své dosavadní tvorby. „Na Lucii si nejvíce cením pestrosti v jejím zpěvu,“ uvedl Malásek.

Vstupenky: 390–1290 Kč, pro handicapované 99 Kč

Rozpočet Černobílého turné přesahuje částku 25 milionů korun. Předcházela mu série autogramiád a tiskových konferencí ve vybraných městech. Turné bude mít také charitativní podtext. Mimo jiné se v rámci koncertní šňůry uskuteční sbírka ve prospěch nadace Konto bariéry.

Vstupenky se budou prodávat za 390 až 1290 korun. Pro handicapované diváky jsou připraveny vstupenky za 99 korun.

hudební legendy koncert
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.