Nikdy není pozdě na změnu

Nikdy není pozdě na změnu

7. 9. 2013

Jsem seniorka, současně OSVČ a pokud se zeptáte proč, nejsou hlavním důvodem peníze, jak by mnoho z Vás tipovalo. V penězích se netopím, ale celý život se snažím, když mám problém, problém řešit, ne čekat na zázrak a toho se držím i v důchodu.

Svoji pracovní kariéru jsem prožila nejprve 5 let v zahraničním obchodě, později jsem nastoupila do banky a svět bankovnictví a financí mně zaujal, doslova pohltil. Mnoho dalších let jsem se věnovala oblasti účetnictví, daní, ráda jsem se účastnila různých projektů, setkávala jsem se denně s velkým počtem kolegyň, kolegů i zástupců jiných firem. Bylo to úžasné. Dokonce jsem tři roky přesluhovala, tak jsem svoji práci milovala.  Poté, co jsem tento velmi náročný, ale opravdu zajímavý svět opustila, denní kontakt s lidmi mi chyběl. Odešla jsem do důchodu a plánovala, co budu podnikat, jak dořeším všechny resty doma, jak budu navštěvovat Univerzitu třetího věku...

Ano, to jsem všechno udělala, podnikla, ale nebylo to stále ono. Chyběl mi denní kontakt s lidmi, bylo mi smutno.  A tak jsem udělala krok do neznáma, opustila svoji zónu pohodlí  a rozhodla jsem se  věnovat se úplně odlišné oblasti, abych si vyvážila trochu jednostranné předchozí téměř celoživotní zaměření ve světě čísel, zákonů, vyhlášek, předpisů. Těch už bylo dost.

Ponořila jsem se do tajů světa kosmetiky, kterou používám a miluji, protože funguje a moji zralou pleť neustále hýčká. Je to úplný protipól mé předchozí kariéry, dodnes  někteří mí blízcí a kolegové určitě nechápou tuto změnu a ťukají si na čelo. Otevřela jsem si malé kosmetické studio v Praze 3 a opravdu už několik let si užívám tento příjemný ženský svět v roli kosmetické poradkyně, každodenní kontakty se zákaznicemi, rozhovory při Hodinkách krásy nad péčí o pleť, při Proměnách, kurzech líčení a nad jednotlivými přípravky.  Jsem opravdu šťastná, když jsou ženy kolem mne spokojené a čas u mně strávený je pro ně příjemný a užitečný. Vždy si říkám, jak bych dříve jako zaměstnaná žena, manželka, matka, manažerka a k tomu ještě workoholička ocenila, kdyby mi někdo  takový zákaznický servis péče  o pleť, který nabízím já svým zákaznicím, nabídl. Jediné, co nemám ráda, když slyším od své zákaznice: “Mně už nic nepomůže!” nebo “Na mně už nezáleží!”

A tak si tento hezký ženský svět užívám a doufám, že přijmete moje pozvání a budeme si spolu s Vámi užívat příjemné chvíle. Jste z Prahy a okolí? Nebo plánujete výlet do Prahy? Pak stačí vytisknout přiložený poukaz a zavolat nebo napsat na uvedený kontakt. Ráda se Vám budu věnovat.

Libuše Růžičková, www.studioelegance.estranky.cz

kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%