Najlepšie je prežiť
svoj život aktívne!

Najlepšie je prežiť
svoj život aktívne!

9. 4. 2012

Najlepšie, ako stráviť svoj dôchodok, je aktívne sa zapojiť do dobrého MLM systému (Multi Level Marketing, tedy víceúrovňový systém obchodu - pozn. redakce), kde si môžeme veľa zarobiť, aby sme mali na cestovanie, zdravotné produkty na predlženie života a kondície. Pomáhať iným, aby sa mali i v dôchodkovom veku dobre a dostatok peňazí. Svojim deťom zanechať firmu, ktorú si vytvorím s obchodnou sieťou, ktorá sa dedí.

Obdivujem že sú ľudia, ktorí v staršom veku študujú na univerzite tretieho veku. Je to skôr zabíjanie času, ktorý neprináša žiaden zisk pre seba i rodinu. Je totiž už príliž málo času na zúžitkovanie získaných vedomostí. Ak som neštudoval za mlada, teraz už to nemá zmysel. Zapojiť sa však do dobrého MLM za rok práce prinesie mnoho peňazí a úžitku pre celú rodinu. Získam niekoľkokrát vyšší  mesačný príjem ako dôchodok za 40 rokov práce.

Pozrite si, čo je pre dôchodcov a starších ľudí na predlženie života a dobrých príjmov to najlepšie - www.zdravakava.senzi.sk, alebo aj iné dobré možnosti na www.superponuky.senzi.sk. Čaká Vás skvelý život, mnoho príjemných stretnutí a aktívneho života v dobrom zdraví. Pridajte sa do MISIE ZDRAVIA a budete aj dobre odmenený. Prajem Vám skvelý život a dobré rozhodnutie.

Vendelín Pohly - diamont director, 60 rokov - duchom o 30 rokov mladší 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...