Pozor na výhru v marketu
na tři oranžová písmena

Pozor na výhru v marketu
na tři oranžová písmena

8. 4. 2012

Před nějakým časem jsem si chtěla opravit spáry u vany v koupelně. Zjistila jsem, jaké pomůcky potřebuji a vyrazila na nákup do supermarketu pro kutily. Název obsahuje tři velká písmena, jistě každý znáte výraznou oranžovou barvu, kterou se nás zákazníky snaží upoutat.

Po krátkém hledání bylo vše úspěšně nakoupeno. Jaké bylo však moje rozčarování, když jsem po zaplacení uklízela zboží do tašky. Zastavil mě jakýsi mladík a nabídl mi, že si mohu vybrat kupon na výhru. Po upřesnění lokality mého bydliště jsem měla nárok na kupony dva. Současně mě nenápadně  vmanévroval do křesla, abych si prý odpočinula...

Štěstí mě neminulo a vyhrála jsem hlavní výhru. Tou však nebyl očekávaný peněžní obnos, ale masážní křeslo a jeho instalace. Vtip byl v tom, že bych musela k vyhrané částce doplatit ještě čtyři tisíce. Po odmítnutí doplatku se najednou vstřícné chování mladíka i jeho asistentky změnilo v aroganci.

Tak dávejte si, prosím, pozor, až Vás někdo velice mile a přátelsky osloví a sdělí Vám, že jste právě vyhráli hlavní cenu!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.