Velká jarní soutěž
o hodnotné ceny!

Velká jarní soutěž
o hodnotné ceny!

10. 4. 2012

Redakce magazínu i60.cz vyhlašuje pro své čtenáře novou velkou soutěž o ceny, kterou jsme nazvali jednoduše \"JARO\". Naše soutěž je snadná, není vázána na žádný nákup, nemusíte sbírat nálepky či víčka, vítěz se nebude losovat.

Kritéria soutěže jsou jednoduchá: může se jí zúčastnit každý čtenář, který se registruje na i60.cz a pošle nám jakýkoliv příspěvek do kterékoliv rubriky našeho magazínu na téma JARO. Může to být nějaký příběh spojený s jarem, tip na výlet, báseň či próza na jarní téma, může to být i recept na nějaký jarní pokrm či návod na jarní ozdravnou kůru, případně doporučení hezkého obchůdku či restaurace. Je tedy možné příspěvek umístit do rubrik Můj příběj, Můj recept, Moje zdraví, Moje cestování, Moje peníze, Moje bydlení či Moje nákupy.

Cílem soutěže je získat zajímavé příspěvky, které obohatí náš portál o nové nápady, tipy či doporučení pro všechny naše čtenáře. Naše redakce vaše články pečlivě projde a vyhodnotí. Nejlepší příspěvky pak budou oceněny.

A o co se bude hrát?

Hlavní cenou je pobyt pro dvě osoby v apartmánu krásného penzionu Vila Jasmína v Třeboni (více o penzionu zde). Dále budou ve hře kvalitní mobilní telefony Emporia (více o přístrojích Emporia zde), skvělé zahradní grily Barbecook Arena Combi od společnosti Mountfield (více o grilech zde), ale také zajímavé knižní tituly.

Příspěvky nám zasílejte po přihlášení z formuláře v sekci Můj profil, a to do 30. května. Všechny příspěvky budou průběžně vkládány na portál, a tak i sami čtenáři budou mít možnost posoudit jejich kvalitu. Vítěze soutěže vyhlásí redakce v pondělí 4. června.

Těšíme se na vaše příspěvky a přejeme krásné jaro!

soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.