Fotosoutěž a nově také křížovky. 
Rozdáme ceny za 15 000 korun!

Fotosoutěž a nově také křížovky.
Rozdáme ceny za 15 000 korun!

23. 9. 2013

Podzim často lidé považují za nejméně oblíbené roční období. Když se však vydaří počasí, bývá procházka podzimní přírodou doslova balzámem na duši. Ostatně, svědčí o tom i fotografie, které posíláte do naší fotosoutěže na téma "Barvy podzimu".

V prvním soutěžním týdnu jste poslali více než padesát krásných snímků podzimní přírody. Soutěž trvá až do konce října, takže stále je dost času na zaslání té "vítězné" fotografie. Doporučujeme soutěžícím, aby si řádně přečetli pravidla soutěže, jejíž podmínkou je také sepsání popisku fotografie, tedy ne pouze jejího názvu.

A co můžete vyhrát? Hlavní cenu v hodnotě 9200 korun nám do soutěže věnuje společnost Mountfield. Je jím zahradní štěpkovač Powersilent 2600, který dokáže rozdrtit větve o průměru až 40 mm. (Více informací o štěpkovači si můžete přečíst zde). Dalšími cenami jsou kvalitní bezdrátový telefon Gigaset A400, pleťová maska Mary Kay, doplněk stravy pro muže po čtyřicítce Gelée Royale, multivitamínový nápoj MinAvit a lepidlo Pattex100%. Soutěžit můžete po přihlášení zde.

Luštěte křížovky o ceny

Pro ty čtenáře magazínu i60, kteří nefotografují, ale rádi luští křížovky, jsme připravili novou soutěž. V sekci Zábava najdete rubriku Křížovky, kde je celkem 15 křížovek. Všichni čtenáři, kteří do 30. září pošlou na emailovou adresu redakce@i60.cz celkem deset správných tajenek, projdou do finálového losování o ceny. To proběhne 1. října, kdy se po celém světe slaví Mezinárodní den seniorů. Vyhrát budete moci stejné ceny jako ve fotosoutěži (vyjma zahradního štěpkovače), tedy celkem pět cen. V e-mailové zprávě s tajenkami deseti vyluštěných křížovek nezapomeňte také uvést své celé jméno a adresu!

Vědomostní kvíz

A kromě fotosoutěže, křížovkářské soutěže a produktových soutěží (zde) pokračuje i oblíbený vědomostní kvíz. Tento týden byli vylosováni tito soutěžící: Antonín Moos a Ivana Barsová. Výhercům gratulujeme a všem ostatním čtenářům přejeme krásné podzimní soutěžení!

Tahle země není jenom pro mladý!

křížovky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.