Vila Jasmína je oázou klidu
v centru lázeňské Třeboně

Vila Jasmína je oázou klidu
v centru lázeňské Třeboně

10. 4. 2012

Pokud se chystáte do jihočeské Třeboně a nemáte ještě zajištěno ubytování, doporučujeme zvolit penzion Vila Jasmína, který je umístěn v klidné části města, v prvorepubllikové čtvrti, a to zhruba pět minut chůze do histroického centra města.

Vila Jasmína nabízí ubytování v nově rekonstruovaném domě, vybrat si můžete hned ze šesti prostorných apartmánů s vlastním příslušenstvím a kuchyní. Každý apartmán má svůj vlastní originálně zpracovaný design, a tak si můžete vybrat například apartmán \"V oblacích\", \"V kapradí\", \"V moři\" či \"Klubko\". 

Apartmány mají 2-5 lůžek, každá kuchyně je vybavena veškerým příslušenstvím včetně mikrovlnné trouby či myčky. V ceně je také televize, internetové připojení, úschovna kol či možnost grilování na rozlehlé zahradě s příjemným posezením a dětským koutkem. 

A co Vám může nabídnout samotná Třeboň?

Tak především lázeňské služby v Bertiných lázních či v moderních Lázních Aurora, vynikající možnosti pro pěší a cykloturistiku, bohatý kulturní program od jara do podzimu a samozřejmě mnoho úchvatných míst pro odpočinek nejen v historických objektechči parcích, ale i skvělých restauracích či kavárnách.

lázně soutěž Třeboň wellness
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.