Správná tyčinka plná potěšení

Správná tyčinka plná potěšení

27. 9. 2013

Můžete ji sníst celou, a přesto nemusíte mít výčitky. Zasytí a potěší. Zdravá svačinka pro lidi, kteří chtějí zhubnout, ale i pro děti do školy či sportovce. Na výlet, k vodě, do kina, zkrátka na jakoukoliv příležitost pro celou rodinu. To je tyčinka NatBar100%, kterou v těchto dnech uvádí na český trh Svět zdraví. V čem tkví její kouzlo? V konopném proteinu! A v úžasné chuti!

Tyčinka bez konzervantů, umělých sladidel a chemických přísad

 Tyčinka NatBar100 % je čistě přírodní - bez konzervantů, chemických přísad, umělých sladidel a lepku. Díky vysokému podílu proteinů a kalorické hodnotě kolem 600 kJ je vhodná jako součást zdravého jídelníčku při redukční dietě.

„Požadavek na svačinku tohoto typu vzešel vlastně od našich klientů. Chyběla jim zdravá složka mezi hlavními jídly, která by byla chutná, dobře stravitelná, dostatečně sytá a navíc kdykoliv po ruce,“ říká Josef Hůla, majitel sítě nutričních poraden Svět zdraví. Právě tým Světa zdraví složený z lékařů a nutričních specialistů se podílel na vývoji a výrobě tyčinky NatBar100%.

Svačinka pro lidi s nadváhou, pro děti do školy, pro sportovce

„Příjemnou chutí a přírodním složením si NatBar100% zcela jistě získá příznivce nejen mezi lidmi bojujícími s nadváhou, ale i mezi sportovci a dalšími lidmi, kteří žijí aktivním životním stylem. Je velmi vhodná i jako zdravá dětská svačinka,“ oceňuje nový produkt na trhu Ing. Ivan Mach, CSc., prezident Aliance výživových poradců České republiky.

Jediná tyčinka s konopným proteinem

Na rozdíl od jiných proteinových tyčinek obsahuje NatBar100% bio konopný protein, který je výjimečný tím, že jako jediný rostlinný protein obsahuje kompletní spektrum aminokyselin včetně všech esenciálních, které si tělo neumí samo vytvořit.

„Konopný protein obsahuje kromě kompletního spektra aminokyselin také vlákninu, která je důležitá pro peristaltiku střev. V dnešní době, kdy lidé konzumují mnoho nezdravých nasycených tuků, obsahuje protein z konopí vyvážený poměr nenasycených mastných kyselin a dále také důležité minerální látky. Navíc je lehce stravitelný, proto nezatěžuje trávicí trakt,“ vysvětluje MUDr. Ondřej Nývlt, předseda Lékařské rady Světa zdraví.

Konopné složky je v tyčinkách průměrně 12 procent, ostatní proteiny se podílejí na obsahu celkově cca 22 – 28% procenty. Proteiny jsou přitom důležité pro obnovu a výstavbu svalové tkáně, a to při hubnutí i fyzických aktivitách. Zhruba čtvrtinu obsahu pak tvoří ovocná složka, případně kombinace ovoce a semínek. Desetiměsíční trvanlivost tyčinky udržuje rýžový sirup, který funguje jako přírodní  konzervant.

Tyčinka místo rohlíku se sýrem

Kalorická hodnota tyčinky NatBar100% je zhruba okolo 600 kJ, což odpovídá například zhruba jednomu rohlíku se dvěma čtverečky taveného smetanového sýra či malému kelímku ovocného jogurtu s plátkem knackebrotu nebo malému plátku chleba bez másla se 20g šunky. Tyčinky se vyrábí ve čtyřech chutích – brusinkové, kokosové, se semínky a s lískovým oříškem. Ke koupi budou výhradně v síti poboček Svět zdraví. Cena jedné tyčinky o gramáži 36g je 40 korun. Při koupi šesti tyčinek dostane zákazník jednu zdarma. Každý si tak může poskládat sedm zdravých svačinek na každý den v týdnu podle svých chutí za 240 korun, tj. 34,30 za jednu tyčinku.

Svět zdraví Zdravá strava
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.