Které značky vnímáme
nejlépe? Eta či Kofola

Které značky vnímáme
nejlépe? Eta či Kofola

4. 10. 2013

Veřejnost a odborná komise vybrala 25 nejznámějších obchodních značek v Česku. Mezi oceněnými jsou například Národní divadlo, pražská ZOO, HC Sparta, Aktuálně cz, výrobce elektrospotřebičů Eta nebo obchodní řetězec Hornbach. Komise i veřejnost vybírala z celkem dvou tisíc značek registrovaných v Česku na základě známosti, obliby nebo kvality.

„Jednotliví vítězové reprezentují určité kategorie, jako je výrobce čaje, nebo kosmetiky,“ uvedl Roman Sovják, pořadatel a ředitel Superbrands pro Česko. Respondenti v první fázi výběru označovali všechny značky, které znají, a poté ve druhé fázi vybrali pouze tu, kterou v dané kategorii preferují. Z tohoto průzkumu vyšlo na 800 značek, mezi kterými 25 vítězů vybrala 14 členná porota složená z odborníků v oblasti PR a marketingu.

Ta zároveň udělila i tři speciální ocenění. To získala v kategorii společensky odpovědné podnikání společnost Vodafone, cenu za inovace získal výrobce zdravotnického nábytku Linet a ocenění v oblasti komunikace na sociálních mediích získala Kofola.

Superbrand pravidelně vybírá nejznámější obchodní značky v 88 zemích světa.

reklama tradiční značky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.