Radoslav Brzobohatý vstoupil
do Dvorany slávy ankety TýTý

Radoslav Brzobohatý vstoupil
do Dvorany slávy ankety TýTý

15. 4. 2012

Do televizní Dvorany slávy byl uveden herec Radoslav Brzobohatý. Ocenění převzal při slavnostním vyhlášení 21. ročníku ankety populárních osobností televizní obrazovky Týtý. „Měl jsem to štěstí, že jsem dostal v životě několik hereckých šancí, z nichž některé jsem proměnil,“ řekl Brzobohatý po dlouhém potlesku ve stoje.

Nejlepšího zpěváka obhájil Michal David, který už loni předstihl dlouholetého vítěze Karla Gotta. Osobností zábavy se letos překvapivě stal herec a bavič Ondřej Sokol.

Nejlepší zpěvačkou letos zvolili diváci Lucii Bílou. V kategorii osobnost televizního zpravodajství zvítězila Lucie Borhyová. Úspěšná tenistka Petra Kvitová pak předala ocenění nejlepšímu sportovnímu moderátorovi Vojtěchu Bernatskému z České televize.

Vítězi hereckých kategorií se už poněkolikáté stali herci ze seriálu televize Nova Ulice Rudolf Hrušínský a Hana Maciuchová. „Říká se, že se ani dvakrát nemá vstupovat do stejné řeky. A já mám opět závrať,“ řekla známá herečka, která získala cenu už dokonce počtvrté a poděkovala především divákům.

Největší hvězdou vyhlášení TýTý byl jednoznačně devětasedmdesátiletý Brzobohatý, který zazářil naposledy na filmovém plátně v novém snímku režiséra Jiřího Stracha Vrásky z lásky. V hořké komedii hraje po boku herecké kolegyně Jiřiny Bohdalové, která mu dnes cenu TýTý předala.

Oba známí herci mají na kontě řadu společných snímků, ovšem naposled se před filmovou kamerou objevili v roce 1970 v mrazivém dramatu režiséra Karla Kachyni Ucho, který pak dvě desetiletí ležel v trezoru.

 

Výsledky v jednotlivých kategoriích

Osobnost televizního zpravodajství: Lucie Borhyová

Sportovní moderátor: Vojtěch Bernatský

Osobnost televizní publicistiky: Václav Moravec

Zpěvák roku: Michal David

Zpěvačka roku: Lucie Bílá

Osobnost televizní zábavy: Ondřej Sokol

Herec roku: Rudolf Hrušínský

Herečka roku: Hana Maciuchová

Dvorana slávy: Radoslav Brzobohatý

Objev roku: Tomáš Klus

Absolutní vítěz: zábavný pořad Partička

televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...