Nová rubrika magazínu i60: Móda

Nová rubrika magazínu i60: Móda

28. 10. 2013

Včera skončily další volby do Poslanecké sněmovny, kam voliči vyslali mnoho nových tváří. Zda se změní politická kultura v Česku napoví už příští dny, kdy se strany (a prezident) budou dohadovat na sestavení vlády. Povolební glosu magazínu i60 si můžete přečíst zde, vaše první názory na výsledek voleb se už objevily v rubrice Líbí/Nelíbí. My už však více redakčních článků k politice vydávat nebudeme. Našim úkolem je přinášet zábavu lidem zralého věku, nabízet informace, které zajímají aktivní seniory.

Senior Parky: příjemné bydlení s kvalitními službami

Jednou aktuální zprávou z oblasti bydlení je den otevřených dveří Senior Parku v Hrádku nad Nisou, který se uskuteční v sobotu 2. listopadu 2013.  Zájemci si budou moci v době od 10:00 do 16:00 hodin prohlédnout celý areál, navštívit volné byty a zúčastnit se komentovaných prohlídek.

„Zveme všechny, kteří se chtějí seznámit s moderním bezbariérovým bydlením v poklidném prostředí Liberecka a využít našich služeb. Návštěvníci si budou moci nejen prohlédnout celý areál, ale také poznat tamní domácí atmosféru a přátelský přístup zaměstnanců. Mohou se pochopitelně setkat s místními obyvateli nebo se na cokoliv zeptat,“ přibližuje průběh chystaného Dne otevřených dveří Emil Fedoš, obchodní ředitel společnosti, která Senior Parky provozuje.

Senior Park je držitelem mezinárodního certifikátu kvality řízení ISO 9001, což svědčí o tom, že péče a veškeré služby jsou poskytovány na nejvyšší úrovni. O seniory se zde stará vedoucí penzionu, která ruku v ruce s hospodářkou a správcem zajišťují služby jako úklid bytu, dovoz obědů, donáška nákupů, doprava k lékaři a od lékaře. Obyvatelům Senior Parku rovněž pomáhají s veškerými kontakty s úřady a poštou. Aby se obyvatelé Senior Parku cítili co nejlépe, připravuje personál různé kulturně-společenské akce jako jsou výlety za poznáním, koncerty, divadelní vystoupení, ale také oslavy narozenin, svátků, grilování, cvičení apod. Více informací najdete zde: www.senior-park.cz. Článek na i60 si můžete přečíst zde.

Nová rubrika: Móda pro dámy

Jde-li o módu, na věku nezáleží. Každá žena chce vypadat dobře, ať je jí dvacet, čtyřicet, anebo šedesát. A protože o módě zralých žen si těžko přečtete v českém časopise, které se věnují zejména ženám mladým a štíhlým, rozhodli jsme se o módě pro dámy kolem šedesátky psát my. V sekci Můj svět tedy již od zířka najdete novou rubriku Móda. Naše redaktorka Vratislava Hofmanová vám bude přinášet nejen novinky ze světa módy pro zralé ženy, ale i názory tuzemských módních návrhářů a časem i tipy, kde je možné módní oděvy pro dámy zralého věku pořídit. Máte-li i vy nějaké tipy, napište nám na redakce@i60.cz. Věříme, že tato rubrika potěší mnoho našich čtenářek.

Soutěže v magazínu i60

Ve čtvrtek končí velká fotografická soutěž na téma "Barvy podzimu". Poslední fotky budete moci vložit do soutěže 31.10. do 23.59 hod, pak bude soutěž uzavřena. V dalších dnech porota složená z členů redakce bude fotky posuzovat a ze všech fotografií, které získaly více než třicet hlasů čtenářů, vybere šest vítězných snímků. Ten nejlepší oceníme zahradním štěpkovačem v hodnotě 9200 Kč, který do soutěže věnovala společnost Mountfield. Výsledky soutěže vyhlásíme přesně za týden, tedy v neděli 3. listopadu 2013.

Již dnes však rozdáme tři ceny. Tou první je knižní bestseller Kouzelná mapa, který získá za správně označenou odpověď v sekci produktové soutěže tento vylosovaný výherce: Richard Zeman. A jako každý týden i dnes jsme vylosovali dva úspěšné soutěžící vědomostního kvízu, kteří obdrží knižní ceny od nakladatelství Portál. Jsou jimi: Vojtěška Kolářová a Pavla Vystrčil.

Magazín i60 je tu pro vás. Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.