Možná to nebude pro někoho nic nového, ale já jsem se tento fígl naučil teprve nedávno, často ho používám a musím potvrdit, že funguje dokonale. Asi se vám mnohokrát stalo, že jste nakoupili více čerstvého pečiva, než jste mohli spotřebovat. Než ho nechat do druhého dne zgumovatět (dnešnímu pečivu často „stačí“ jen pár hodin), případně nechat ztvrdnout na strouhanku, je lepší jej uložit do mrazáku. I za mnoho týdnů poté můžete zmrzlý chléb, housky či koláče nechat na vzduchu samovolně rozmrazit (mikrovlnku raději nepoužívat) a získáte chutné a relativně čerstvé pečivo.
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA