Léky přes internet kupuje stále víc lidí

Léky přes internet kupuje stále víc lidí

8. 11. 2013

Rok od roku přibývá těch, kteří nakupují přes internet. Nákup z pohodlí domova totiž kromě zmíněného pohodlí nabízí i možnost v klidu si vybrat a porovnat ceny zboží. Obrovský boom zažívají v poslední době například internetové lékárny. „Za poslední rok se počet klientů, kteří u nás nakoupili, zvedl o 160 %," uvádí Aneta Mikulová z marketingového oddělení internetové lékárny AVE.

Online Lékárna AVE nabízí volně prodejné léky, kompletní sortiment vitamínů a minerálů, doplňky stravy, kosmetiku, produkty pro těhotenství, homeopatika, zdravotnické potřeby a mnoho dalšího. To vše za nižší ceny, než nabízejí kamenné lékárny. „Veškeré zboží máme skladem a za velmi nízké ceny. Zákazníci se nemusejí bát ani v případě, že si nevědí rady. Stačí zavolat na telefonní číslo 583 301 559 nebo napsat na náš email. Rádi všem poradíme a doporučíme ty nejvhodnější produkty," říká  lékárnice Jana Luknárová z AVE lékárny.

 

Věrnostní programy a doprava zdarma

Klientům, kteří využívají služeb internetových lékáren častěji, se vyplatí využít věrnostní program a ušetřit tak například za dopravu. Lékárna AVE má pro věrné klienty hned 3 typy účtů – zlatý, stříbrný a bronzový. Registrovaným zákazníkům se už od prvního nákupu sčítají všechny útraty. Čím víc toho v průběhu času nakoupí, tím větší slevy získají. 

Pro ty, kteří se nakupování léků přes internet stále bojí, mají odborníci dvě rady: určitou zárukou je, když má internetová lékárna také své kamenné pobočky a vždy je dobré podívat se na recenze e-shopu například na známém portálu Heureka.cz. „Právě s tímto portálem jsme pro klienty připravili jednodenní akci doprava zdarma. Kdo u nás od 12. 11. do 13. 11. (12:00 – 12:00) nakoupí za více než 300 korun, nezaplatí za dopravu ani korunu," říká k akci Aneta Mikulová. K nákupu nad 2000 korun mají klienti dopravu zdarma vždy.

Vyhrajte hodnotný balíček na klouby

Od 1. listopadu navíc spustila lékárna AVE SMS soutěž, ve které vyhrává každý. Stačí poslat zprávu ve tvaru SMSSLEVA AVE na číslo 902 10 a okamžitě získáte kód na 2% slevu na váš nákup. „A to není všechno. Každá 300. SMS v pořadí vyhraje balíček na klouby v hodnotě 1000 korun," říká Aneta Mikulová z marketingu. Ve výherním balíčku zákazníci najdou kloubní preparáty a doplňky stravy Colafit, Kamzík a Proenzi Comfort. Akce platí do konce roku.

léky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%