Pár tipů na vánoční dárky
plné zdraví od lékárny AVE

Pár tipů na vánoční dárky
plné zdraví od lékárny AVE

6. 12. 2013

Doplňky stravy v dárkovém balení jsou nejen vánočním hitem posledních let. Máme pro vás tipy od lékárny AVE, se kterou spolupracujeme. Online Lékárna AVE nabízí volně prodejné léky, kompletní sortiment vitamínů a minerálů, doplňky stravy, kosmetiku, produkty pro těhotenství, homeopatika, zdravotnické potřeby a mnoho dalšího. To vše za nižší ceny, než nabízejí kamenné lékárny. Jaké tipy na dárky doporučuje?

KLOUBY

GS Condro Diamant 120 tablet - Vánoční balení nyní výhodně v lékárně AVE. GS Condro DIAMANT® pomáhá udržovat zdravé klouby, podporuje jejich pohyblivost a přispívá ke zdraví chrupavky. V denní dávce obsahuje 1600 mg čistého glukosamin sulfátu v garantované kvalitě Clini-Q® a speciální komplex Diamant Fortescin®. Navíc můžete hrát o diamantové ceny!

GS Condro Diamant 120 tablet – vánoční balení

Proenzi Comfort 180 tablet Vánoce 2013 za nejlepší cenu v lékárně AVE. Proenzi® Comfort jsou ochucené rozkousatelné tablety. Výrobek doporučujeme pro podporu všech kloubů – kolen a kyčlí a dále kloubů rukou a páteře. Účinek trvá po ukončení kúry ještě po dobu 2-3 měsíců.

Proenzi Comfort 180 tablet – akční vánoční balení

IMUNITA

GS Hlíva Plus – akční cena v lékárně AVE. Podpoří správnou funkci vašeho imunitního systému. A to především díky vysoké koncentraci aktivních látek. Tento 16x koncentrovaný extrakt z hlívy ústřičné obsahuje Pleuractin®, dále extrakt z kořene echinacey, z rakytníku řešetlákového a také vitamin C. Použitý extrakt zajišťuje vysokou využitelnost beta-glukanu z každé tablety přípravku.

GS Hlíva Plus – akční vánoční balení s dárkem

MOZEK A PAMĚŤ

Walmark GinkoPrim MAX 120 tablet je doplněk stravy s ginkgo bilobou pro lepší paměť, koncentraci a mozkovou činnost. Ginkgo biloba podporuje periferní mikrocirkulaci krve, přispívá k duševní aktivitě a ke zlepšení psychické zdatnosti. Hořčík je pak nezbytný pro mentální funkce, výkonnost a energetický metabolismus těla. Ve Vánočním balení navíc hřejivé pantofle zdarma. Nyní v akci v lékárně AVE.

GinkoPrim Max – vánoční balení

GS Megalecitin 1325 100+100 kapslí dárek 2013 levně a výhodně v lékárně AVE. Lecitin je tělu vlastní látka, kterou produkují naše játra, a je důležitou součásti každé buňky lidského těla. Lecitin je považován za důležitý zdroj acetylcholinu, který je nezbytný pro správnou funkci mozkové činnosti a paměti.

Mega Lecitin výhodné vánoční balení

Výhodné účty pro věrné zákazníky a soutěž!

Lékárna AVE má pro věrné klienty hned 3 typy účtů – zlatý, stříbrný a bronzový. Registrovaným zákazníkům se už od prvního nákupu sčítají všechny útraty. Čím víc toho v průběhu času nakoupí, tím větší slevy získají. 

Soutěž, ve které vyhrává každý!

Od 1. listopadu navíc spustila lékárna AVE SMS soutěž, ve které vyhrává každý. Stačí poslat zprávu ve tvaru SMSSLEVA AVE na číslo 902 10 a okamžitě získáte kód na 2% slevu na váš nákup. „A to není všechno. Každá 300. SMS v pořadí vyhraje balíček na klouby v hodnotě 1 000 korun," říká Aneta Mikulová z marketingu. Ve výherním balíčku zákazníci najdou kloubní preparáty a doplňky stravy Colafit, Kamzík a Proenzi Comfort. Akce platí do konce roku.

léky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.