Poslední tipy magazínu
i60.cz na vánoční dárky

Poslední tipy magazínu
i60.cz na vánoční dárky

9. 12. 2013

Vážení příznivci magazínu i60, do Štědrého večera zbývá už jen šestnáct dní, a tak sváteční přípravy jsou jistě i ve vaší domácnosti v plném proudu. Pokud patříte k těm, kteří stále ještě váhají s nákupem vhodného dárku pod stromeček, přinášíme ještě pár posledních tipů naší redakce i našich partnerů.

Šedesát odstínů lásky

Unikátní sbírka veršů, složená z básní našich čtenářů, jejímž patronem je moderátor a publicista Aleš Cibulka. Náklad této sbírky je 300 ks, pokud tedy darujete tuto knížku pod stromeček, zcela jistě bude mít darovaný originální dárek, který lze sehnat jedině na i60 zde.

Relaxační masážní rituál

Dopřejte svým blízkým zážitek u mistra maséra Jiřího Libánského, který čtenářkám a čtenářům magazínu i60 nabízí speciální ceny masáží i zvýhodněné ceny dárkových poukazů. Pánové, jste z Prahy a okolí? Pořiďte své ženě krásný vánoční dárek - poukázku na rituální masážní zážitek. Více informací najdete zde.

Zdraví pod stromečkem

Jeden z našich partnerů - lékárna AVE, připravila pro své zákazníky akční ceny vybraných léků či výživových preparátů. Za velmi výhodné ceny můžete nyní přes internet nakoupit například GS Condro Dimanant nebo Proenzi Comfort (oba preparáty pomáhají udržovat zdravé klouby a podporovat jejich pohyblivost), GS Hlíva Plus (pro posílení imunity), GinkoPrim Max (pro lepší paměť a udržení koncentrace) nebo GS Megalecitin. Kromě super slev nabízí lékárna AVE i 2% slevy na nákup ve svém eshopu. Více informací najdete zde.

Digitální fotoaparát Canon

Canon IXUS je 16MP fotoaparát, který se vyznačuje moderním stylem a jednoduchou obsluhou. Stačí zamířit a stisknout spoušť! Fotoaparát je vybaven 8× optickým zoomem s inteligentním IS pro ostré a detailní fotografie a také filmy HD. Můžete jej nyní koupit v akci i s pouzdrem za cenu 1 990 Kč na megapixel.cz.

Předplatné časopisu Bohemikum

On-line časopis Bohemikum je doslova napěchován podrobnými návody, nápady a radami pro Vaše kreativní tvoření. Podle časopisu si můžete ušít šaty, sukni, uháčkovat šálu nebo vlastnoručně vyrobit přesně takové šperky, jaké se vám líbí, a navíc za pár korun z běžně dostupných komponentů. Roční předplatné vyjde na 300 Kč, objednat si jej můžete zde.

Předplatné do Národního divadla

Vyzkoušejte Vánoční předplatné Národního divadla pro seniory. Obsahuje celkem 4 představení a je za zvýhodněnou cenu! Všechna díla patří ve svém žánru mezi klasiku. Molierova hořká komedie Pán z Prasečkova s Václavem Postráneckým v hlavní roli pojednává o po staletí se neměnící lidské povaze. Obě opery, jak Verdiho Rigoletto, tak Smetanovy Dvě vdovy, jsou plné krásných melodií a hudební fantazie. Čajkovského Šípková Růženka podle námětu známé pohádky se řadí mezi nejpopulárnější světové balety. Předplatné od 600 Kč lze objednat zde.

Svítící globus Antiquus

Globus vytváří starožitný vzhled s vyznačeným současné politické kartografie. V tomto stylu se plochy oceánu se vyznačují hnědým povrchem. Po rozsvícení globu se zvýrazní barevné politické uspořádání světa. Globus můžete koupit za cenu 2099 Kč zde.

Babičko (Dědečku), vyprávěj

Otevřené vpisovatelné knížky Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj slouží k zaznamenání vzpomínek babiček nebo dědečků od dětství po současnost. Babička (případně dědeček) může sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpovědět tak na celou řadu šikovně vybraných otázek. Namátkou: čím chtěla být, když byla malá, jací byli její rodiče a prarodiče, kde si hrála, kdy potkala dědečka – svého muže, co spolu zažili, jak vnímala babička historické události, co se podle ní dnes změnilo oproti době jejího mládí… Za 350 Kč můžete pořídit zde.

Retro ČS

Toužíte se vrátit před rok 1989? Můžete to zkusit s knihou Retro ČS. Ta čtenáře zavede do let socialistického konzumu – k věcem každodenní spotřeby, které provázely (anebo v nedostatkové socialistické ekonomice naopak neprovázely) průměrného obyvatele Československa. Pestrý obrazový doprovod umožní každému připomenout si éru čtyř dekád před rokem 1989. Knihu můžete získat i v naší soutěži zde.

Hry s vnoučaty

Vyhrát v našich produktových soutěžích můžete i speciální puzzle či kanastové karty, které se hodí i pro lidi se slabším zrakem. O puzzle a karty společnosti Dino Toys soutěžte zde.

Vědomostní kvíz

A kdo vyhrál tuto neděli v oblíbeném vědomostním kvízu? Tentorkát se štěstí usmálo na Jindřišku Hrbasovou a Jana Webera.

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...