Koření v polévce či omáčce

Koření v polévce či omáčce

9. 12. 2013

Dnes už mi Vitana můj nápad "ukradla", ale ten, kdo si nebude kupovat jejich novinku - varné sáčky s kořením, může využít můj dávný fígl. Při vaření polévky nebo omáčky používám nerezové čajové vajíčko, to je takové speciální uzavíratelné sítko. Do něj vložím kuličky koření i nalámaný bobkový list a dám do hrnce s polévkou či omáčkou. Po dovaření vytáhnu z hrnce sítko a nemusím lovit kuličky. 

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.