Aby zuby nebolely

Aby zuby nebolely

11. 12. 2013

Tak jsem se dlouho rozmýšlela, jestli mám tento svůj fígl poslat do soutěže ,ale pak jsem si řekla, proč ne, třeba se tomu někdo zasměje či si ťukne na čelo, že to nemám v hlavě v pořádku.

Tak nějak se zajímám dlouhá léta o ezotoriku a mám, anebo jsem měla nějakou tu literaturu, kterou jsem také půjčovala, bohužel, kniha, z které jsem vyčetla tento fígl, se mi nevrátila, ani už nevím přesně, jak se jmenovala, jen vím, že to mělo něco společného s měsícem.

Fígl spočívá v tom, že pokud si budete stříhat nehty v pátek, nebudou vás bolet zuby! Ano, vím, co si asi myslíte, ale je to opravdu tak, mám to vyzkoušené, jen to nemůžu ničím doložit. Taky v našich letech už to bude leckomu k ničemu, ale můžeme to poradit našim dětem, ba i vnoučatům. V knize bylo psáno, že tato praktika se má používat již od raného dětství a tím naše miláčky ušetříme hodně bolesti.

Metoda je neškodná, nehty si stříhat stejně musíme všichni, takže jde jen o to, aby jsme si je stříhali v pátek a tím si udrželi naději na bezbolestný chrup. Nedovedu to nijak vědecky vysvětlit, ani logicky odvodit, proto jsem váhala tento fígl poslat do soutěže, ale tvrdím, že na tom něco je, sice vám tím nezaručím, že už nikdy nebudete muset k zubaři, ale určitě vás to ochrání před nějakou tou bolestí, také se tomu musí aspoň trochu věřit.

 

 

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%