Foto

V Česku začíná sezona
předvánočních výprodejů

12. 12. 2013

Někteří obchodníci i letos spustili předvánoční výprodeje - například hypermarkety Globus. Další řetězce jako C&A Moda nebo IKEA se přidají v dalších dnech. Slevy, hlavně sezonního zboží, podle prodejců dosáhnou desítek procent. Větší část obchodů čeká začátkem výprodejů na konec prosince či leden.

Globus nabídne slevy 30 až 70 procent, zlevněno bude několik tisíc položek. "Nejčastěji bude zařazeno zboží z podzimní a zimní kolekce pánského, dámského a dětského oblečení, bytového textilu, obuvi, značkového sportovního zboží a části hraček," uvedla mluvčí řetězce Pavla Hobíková.

Předvánoční výprodej zimní kolekce spustí i řetězec s oblečením C&A Moda, termín neupřesnil. "Zlevněny budou především bundy, kabáty, svetry a zimní doplňky. Nabídneme slevy až 50 procent. Výprodeje se plánují na základě předchozích zkušeností a začínat s výprodeji krátce před Vánoci se nám osvědčilo," řekla Hana Mayerová z C&A Moda.

Nábytkářský řetězec IKEA spustí předvánoční výprodej zboží napříč sortimentem 17. prosince. "V nabídce budou stovky výrobků s cenou sníženou až o 50 procent. Tento model jsme vyzkoušeli už vloni a setkal se s úspěchem," sdělil mluvčí IKEA Petr Chadraba.

Electro World přichystal pro zákazníky speciální předvánoční slevové akce, výprodeje řetězec zahájí hned 26. prosince a budou pokračovat i v průběhu celého ledna. V prodejnách s elektronikou Datart začnou výprodeje 3. ledna.

Slevové akce před svátky spustili obchodníci poprvé v roce 2008, aby pro ně v klíčovém období roku podpořili prodeje, které v době hospodářské krize ochably.

slevy Vánoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.