Pravdivý recept
pro chudého penzistu

Pravdivý recept
pro chudého penzistu

23. 4. 2012

Vážení staří spoluobčané!

Vím, že i vy se určitě dostáváte do různých kritických situací a máte co dělat vyjít se svou penzí bez ztráty kytičky. Já též bojuji jak se dá, ale opravdu nevím, do kdy budu ještě vítězit. Je pravda, že se učím přežívat a někdy mi to docela jde. Chci se proto s vámi podělit o jeden recept pro chudé důchodce. Pište si!!!

Najdete jako já v lednici kousek okoralého tvrdého sýra, trochu hořčice a zbytek mléka. Potom ještě objevíte pytlík s kuřecí směsí na polévku. Je tam šest ohlodaných kuřecích hřbítků. Jeden hřbítek posypete kořením, které najdete a dáte péci.

Ostatní hřbítky uvaříte s kouskem zeleniny. Štávu vypečenou ze hřbítku, sýr, hořčici a trochou mléka rozmixujete. Snažte se obrat ze hřbítku kousky masa a posléze se vám to povede... Jsou to asi tři deka. Kousky tohoto masíčka dáte do rozmixované směsi a ohřejete. Uvaříte trochu špaget, nebo jiných těstovin a omáčkou zalejete. Moc si pochutnáte!!!

Zbylé uvařené hřbítky vyndáte z vody, oberete masíčko, do vody přidáte nudle a máte polévku na dva dny. Obrané masíčko rozdělíte na sedm porciček a máte pro malého pejska žrádlo na týden. Dobrou chut a dobré pořízení přeje vaše spoludůchodkyně.

Nevím, jestli to uveřejníte, ale když ne, lžete si do vlastní kapsy. Je to totiž absolutně pravdivé a přitom strašně mírné. Žádné rašící jaro to nezachrání, leda, že bychom se šli napást.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.