Soutěže magazínu i60 vrcholí, 
rozdáváme letos poslední ceny

Soutěže magazínu i60 vrcholí,
rozdáváme letos poslední ceny

23. 12. 2013

A je to tady! S blížícím se koncem roku vrcholí naše poslední soutěže, letos také naposledy rozdáme několik sad cen - knihy a další produktxy našich partnerů. Avšak ani v průběhu svátků soutěžení v magazínu i60 nekončí. Pokračovat bude oblíbený vědomostní kvíz, hrát budete moci až do poloviny ledna o sněhovou frézu od společnosti Mountfield a přibudou i další produkty. A také až do 5. ledna 2014 budete moci posílat hlasy finalistům soutěže s názvem "Můj fígl". Je toho mnoho, ale pěkně po pořádku.

Produktové soutěže

Dnes jsme vylosovali výherce hned tří produktových soutěží. Z několika stovek soutěžících, kteří správně odpověděli na jednotlivé otázky, jsme vylosovali řadu cen. Například sadu nutridrinků, ideální výživy v nemoci, v období rekonvalescence či ve vysokém věku. Získávají je Lenka Hradecká a Vojtěch Dubina. Speciální puzzle a kanastové karty od společnosti Dino Toys pošleme Tomáši Koňárkovi a Haně Práglové a knihu Retro ČS z nakladatelství JOTA obdrží Jiřina Topolová.

Pohlednicová soutěž

V pátek skončila pohlednicová soutěž, jejímž cílem bylo rozeslat pohlednice s vánočním přáním rodině, přátelům či známým. Redakce vybrala tři přání, které ohodnotila jako nejzdařilejší, další tři přání ocenili svými hlasy sami čtenáři. Zde jsou vítězní autoři a jejich přání.

Zuzana Pivcová: Ve správnou chvíli znát správná slova, šetřit si síly, začínat znova, neživit domněnky, mít krásné myšlenky, a hvězdy na stromku jen do zlatova. Přání od Zuzany P. (Paní Zuzana získává knihu Retro ČS).

Zdeněk Horenský: Svátky už se kvapem blíží, nedbej na loupání v kříži, denně spěchej do přírody. Více sněhu - méně vody! (Pan Zdeněk získává knihu Falzifikátoři z nakladatelství Kniha Zlín).

Olga Švecová: Vánoce to nejsou jen dárečky a překvapení, ale především láska, štěstí, cit a porozumění. Přeji, ať je po Vašem boku vždy někdo, s kým se můžete o to všechno podělit. Pohodové svátky přeje Olina (Paní Olga získává knihu Kouzelná mapa).

Tomáš Horáček: Zde je moje stručná reakce: Nejvíce dárků si zaslouží redakce! (Pan Tomáš obdrží Angličtinu pro seniory z nakladatelství Fragment).

Jan Jadviščok: Dobrým lidem zdraví, štěstí, politikům někdy pěstí... (Pan Jan získává knihu Jacobova obhajoba z nakladatelství Kniha Zlín).

Jitka Kabátová: Štěstí tomu, kdo ho nemá, lásku tomu, kdo je sám, zdraví všem, kdo nemocní jsou, něhu tomu, co za krásou jdou. Slepým sílu slunečních paprsků, opuštěným srdce, která pro ně budou bít. To vše a mnohem víc, by v Novém roce každý měl mít. (Paní Jitce pošleme sbírku básní Šedesát odstínů lásky).

Můj fígl

Vrcholí soutěž s názvem "Můj fígl", v níž bylo úkolem seznámit čtenáře s originálním řešením nějakého problému. Poslali jste nám spousty nejrůznějších fíglů, ze kterých jsme vybrali do finálového klání celkem šest soutěžících a jejich fíglů:

Miroslav Štorch (Jak ušetřit za pitnou vodu), Jindřiška Dvořáková (Převýchova myšek po moravsku), Marie Novotná (Brambory rychle uvařené v mikrovlnce ve sklenici), Zuzana Pivcová (Pomoc při spáleninách), Jitka Chodorová (Aby zuby nebolely), Růžena Antlová (Jak přemoci pečící papír).

Redakce při výběru fíglů přihlížela k tomu, které rady měly největší ohlas u čtenářů, jež patřily k nejčtenějším a byly originální. Nyní bude na vás, čtenářích, který fígl vyberete. Každý čtenář bude mít k dispozici 20 hlasů, které bude moci libovolně rozdělit mezi jednotlivé fígly. Cenu - přístroj Sodastream - vyhraje autor fíglu s nějvětším počtem čtenářských hlasů. Hlasovat je možné již od dnešního večera, a to až do 5.1. 2014, přesně do 15.00 hod. Šest finálových fíglů najdete už nyní na homepage uprostřed stránky.

Rubrika Můj fígl ale nekončí. I nadále do ní můžete přispívat svými radami, které jistě potěší další čtenáře. Jednou měsíčně nejzajímavější fígl oceníme malým dárkem.

A končíme tradičně vylosováním vítězů vědomostního kvízu. Tentokrát měli štěstí tito čtenáři: Zdenka Žichovská a Josef Šebek.

Všem dnešním vítězům gratulujeme!

čtenáři i60.cz soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.