Jak se vám líbí magazín i60?
Sdělte nám váš názor v anketě!

Jak se vám líbí magazín i60?
Sdělte nám váš názor v anketě!

30. 12. 2013

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, jsou to právě dva roky, co pro vás připravujeme magazín i60. Od našeho startu na konci roku 2011 jsme se snažili přinášet vám každý den informace, důležité a zajímavé pro lidi v seniorském věku, a také připravovat vám zábavu v podobě soutěží, her, luštění křížovek, vědomostního kvízu, posílání pohlednic, atd.

Registrovaní čtenáři mají možnost najít si na našem portálu nové přátele se stejnými zájmy (stačí se podívat do vašeho profilu, zda nemáte vzkaz od dalších čtenářů), ale především mohou sami na portál přispívat svými postřehy, články, tipy na výlety, dovolenou nebo novými recepty. Díky vám, čtenářům, jsme náš redakční obsah mohli obohatit o stovky zajímavých článků, příběhů, ale i básní – ostatně vydali jsme i první unikátní sbírku poezie sestavenou z veršů našich čtenářů, kterou si na našem portálu můžete objednat.

Chceme znát váš názor

V příštím roce rozhodně nechceme zůstat pozadu. Připravujeme celou řadu novinek, díky nimž by měl být magazín i60 ještě lepší – zajímavější, pestřejší i zábavnější. A aby vyhovoval především vám, čtenářům, rádi bychom vás požádali o váš názor, jak vás nyní portál i60 oslovuje. Připravili jsme proto anketu se sadou otázek, abychom zjistili, co se vám na magazínu i60 líbí a nelíbí, které rubriky jsou pro vás nejzajímavější, jak jste spokojeni s uživatelskými funkcemi, s grafikou. Budeme velmi rádi, když na naše otázky v nejbližších dnech odpovíte. Prosíme, věnujte jim určitě pozornost a několik minut vašeho času. Anketu najdete ZDE.

Už nyní vám můžeme slíbit, že budeme dělat všechno pro to, aby vás, spokojených příznivců magazínu i60, neustále přibývalo a aby se portál i60 stal místem pro vaši každodenní návštěvu. Podle vašich odpovědí v anketě "ušijeme" portál i60 ještě více na vaši míru. To se bude týkat jak rubrik, tak i uživatelské přívětivosti a grafických prvků. Kromě toho chystáme řadu novinek – už nyní můžeme prozradit, že jednou z prvních bude celostátní nabídka práce pro seniory. Víme, že mezi čtenáři tohoto portálu je většina aktivních i vzdělaných lidí s velkým potenciálem znalostí a zkušeností. Byla by škoda je nevyužít.

Jde nám zkrátka o to, abyste se na i60 pravidelně vraceli každý den. A abyste to byli zejména vy, kdo jej bude tvořit.

A na závěr jako každou neděli připojujeme informaci o výhercích vědomostního kvízu. Tentokrát se z knižní ceny mohou radovat Dana Kápičková a Václav Slavík. Vítězům gratulujeme a všem čtenářům děkujeme za přízeň!

Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%