Vše nejlepší do nového
roku s portálem i60.cz!

Vše nejlepší do nového
roku s portálem i60.cz!

1. 1. 2014

Milé čtenářky, milí čtenáři, jsme nadšeni z vašich fantastických příběhů, básní a životních zkušeností, s nimiž se nám svěřujete. I díky tomu náš magazín i60.cz v uplynulém roce opět potvrdil prvenství mezi nejčtenějšími portály ve své kategorii.

Ten nový rok s pořadím 2014 prý bude zcela jistě lepší. Ekonomika se konečně zmátoří, politici procitnou a lidé budou k sobě hodnější. Jsme dost staří na to, abychom se těmto předpovědím usmáli. Ale i dost mladí na to, abychom se jimi nenechali ovlivnit a podle svého nejlepšího přesvědčení nadále aktivně provozovali stále to, co je nám milé. Ať již jde o cestování, kulturu, sport nebo vzdělávání. Vždyť je úplně jedno, že jsme kalendářně všichni o kousek starší, že?

Dámy a pánové, dovolte, abychom Vám za redakci portálu i60.cz popřáli vše nejlepší do nového roku, především mnoho zdraví, štěstí i osobní spokojenosti. A také notnou dávku optimismu, který společně s aktivním přístupem k životu může z jeho podzimu udělat jedno z nejkrásnějších období.

Děkujeme Vám za důvěru, vážení přátelé.

Tahle země není jenom pro mladý!

Vaše redakce

čtenáři Silvestr
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...