Báječná relaxace
v Dunajské Stredě

Báječná relaxace
v Dunajské Stredě

26. 4. 2012

Vážení přátelé, ráda bych se s vámi podělila o krásný jarní zážitek, který jsem prožila v období 5-ti dnů 15.-20.4. 2012. V mém věku již často sleduji možnosti, které mně pomáhají k upevnění zdraví a navíc obohatí o nové, krásné zážitky. Nabídka Klubu seniorů v Rožnově pod Radhoštěm mě nadchla, a tak spolu s kamarádkou jsme se přihlásily na rehabilitační pobyt do Dunajské Stredy v hotelu Bonbon.

Mohu říct, že nejen nelituji, ale vřele doporučuji i dalším seniorům. Krásné prostředí hotelu, rozkvetlá jarní příroda kolem a hlavně každodenní péče o nás: 10 procedúr, možnost kdykoliv navšívit hotelový velký bazén a saunu, 2x  pobyt  v termálních  koupelích... no prostě relaxace!

Navíc jsem velmi ocenila vlídný, milý a profesionální přístup všech zaměstnanců hotelu. Každý večer jsem se mohla zúčastnit pro nás připravených kulturních pořadů. Velmi zdařilý byl Maďarský večer s krásnou hudbou i ochutnávkou maďarských jídel, nebo taneční večery, kde jsme všichni měli možnost si zazpívat, posedět a veselit se. Na závěr bylo vystoupení břišních tanečnic s možností i našeho zapojení do tance.

Přijela jsem nadšená, odpočinutá, nádherně \"vyplavaná\" a s pocitem, že jsem udělala mnoho pro své  zdraví. Vždyť nejen procedúry, možnosti rehabilitace, ale i dobrá naláda a srdečný kolektiv lidí vás dokáže jarně naladit a zapomenout tak mnohdy na své starosti, neduhy a nemoci.

Moc  zdravím

Vladimíra Crhová, Rožnov pod Radhoštěm 
 

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...