Plníme přání a vyhlašujeme
kočičí téma v magazínu i60

Plníme přání a vyhlašujeme
kočičí téma v magazínu i60

20. 1. 2014

Jak jste jistě zaznamenali, vážení čtenáři, magazín i60.cz se stal partnerem společnosti Sodexo v projektu Plníme přání seniorům, díky němuž si můžete splnit tajnou či dosud nesplněnou touhu. Pokud sníte o exotické dovolené, neobvyklém zážitku, studiu či nějakém osobním předmětu, více informací o projektu najdete ZDE.

Témata týdne

Přání svým seniorským čtenářům plníme i jinak. Minulý týden jsme spustili novinku "Téma týdne". Vždy v průběhu týdne budeme přinášet na dané téma více informací, budeme nahlížet na daný problém z více úhlů a především dáme prostor vám čtenářům. Tématem minulého týdne bylo "Psí miláčkové". Děkujeme všem čtenářům, kteří poslali na toto téma své příspěvky – srdceryvné příběhy, ale i veselé vzpomínky. Téma týdne uzavřela Zuzana Pivcová vtipným fejetonem Do psí boudy! Dárek – psí deku – pošle redakce paní Ladislavě Jankovské za milý příběh s názvem "Záchranář Patrik".

Téma týdne sice skončilo, to ale neznamená, že nám své příspěvky o vašich psích miláčcích nemůžete posílat i nadále. Z fotosoutěží víme, že řada z vás má doma pejska, a tak určitě budeme rádi, když se s námi podělíte o vaše zkušenosti.

Po pejskařích nyní dostanou prostor i chovatelé koček. "Jsi kočka", to je téma nastávajícího týdne. Znáte dobře kočky? Zkuste malý test, který pro čtenáře magazínu i60 připravila Marcela Pivcová. Právě tímto testem, který najdete zde, startujeme toto nové téma. Zítra přineseme článek naší redaktorky Vratislavy Hofmanové "Kočka je skvělý společník. Jakou kočku vybrat?" A budeme se těšit na vaše příběhy, zkušenosti a rady o chovu kočiček. Příští neděli opět jeden z nejzajímavějších příspěvků oceníme dárkem pro kočky.

Fotografování

V minulém týdnu jsme také spustili novou rubriku Fotografování. Tu bude mít na starost náš nový spolupracovník, novinář, TV komentátor a fotograf na volné noze Martin Straka. Do rubriky vložil své dva první příspěvky, povídání a fotky ze křtu nové knihy českého oscarového režiséra Jiřího Menzela "Rozmarná léta" a také fotopříběh "Pusa Michaela Schumachera", který se stal nejčtenějším příspěvkem minulého týdne. Už nyní se nejen čtenáři, ale i my v redakci těšíme na další fotopříběhy Martina Straky.

A u fotek ještě chvíli zůstaneme. Spolupracovat s naším magazínem bude také naše čtenářka – výtvarnice a nyní hlavně fotografka Marie Bartošová, jejíž pěkné fotografie budete moci vídat u našich i vašich příspěvků. Již zítra doprovodí fotografie Marie Bartošové jeden kočičí článek. A protože krásných fotografií není nikdy dost, připravil magazín i60 další novinku, kterou vám již brzy představíme. Ale více prozradíme až příští týden.

Krásné fotografie na téma "Hledá se zima", si můžete prohlédnout v naší fotosoutěži. Nezapomeňte, že do konce soutěže zbývají necelé dva týdny. A tak máte-li ve svých fotoarchivech zajímavé fotky zimy, vyšlete je do soutěže. Možná, že právě ta vaše fotografie vyhraje některou z cen jako je telefonní přístroj Gigaset, unikátní edici dosud nevydaných písní Evy Olmerové – CS Legenda, CD s knihou Karla Čapka Zahradníkův rok, kterou namluvil Josef Somr, sbírku básní Šedesát odstínů lásky či pleťovou masku Mary Kay. A pokud nefotíte, můžete se zúčastnit naší literární soutěže a poslat svůj příběh na téma "Moje drsná zima". Také vaše nejlepší příběhy oceníme!

Vědomostní kvíz a chat

Knižní ceny rozdáme ještě dnes, a to ceny pro úspěšné soutěžící v našem vědomostním kvízu. Tento týden se štěstí usmálo na tyto čtenáře: Alena Konrádová a Anna Novotná. Gratulujeme vylosovaným výherkyním!

A poznámka redakce na závěr: těší nás, že se na chatu tvoří skupinky, které se díky magazínu i60 přátelí. Právě v posledních diskusích se hledají senioři a seniorky, jež by měli zájem zajít si na kávu či výlet, a to z Prahy a také z Plzně. Držíme palce, ať se to povede!

Soutěžte, pište, bavte se. Magazín i60 je tu pro vás. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...