Magazín i60 představuje
další novinku: FOTO dne

Magazín i60 představuje
další novinku: FOTO dne

27. 1. 2014

Vážení příznivci magazínu i60, za týden končí současná fotosoutěž na téma "Hledá se zima". Při pohledu z okna je vidět, že se nám přece jen "paní Zimu" podařilo přivolat. A tak možná ještě stihnete přidat do soutěže další fotografie. Šanci dáme i těm, kteří již uložili na soutěžní stránku pět fotografií, všem čtenářům povolíme uložit ještě další dvě, vyslat do soutěže tedy bude možné celkem sedm snímků! Ale pozor, podmínkou zůstává, že redakce bude hodnotit jen fotografie, které získají od čtenářů alespoň 30 hlasů.

Pravidelně FOTO dne

Uzávěrka soutěže se blíží, hezké fotografie však budete moci vídávat pravidelně. Další novinkou letošního roku je totiž "FOTO dne". Naše homepage, tedy titulní stránka magazínu i60 trošku změní tvář: namísto takzvané nástěnky s televizním programem a počasím, kterou většina z vás nepoužívala, budeme každý den vkládat velkou fotografii. A pozor, nebudou to jen fotografie pořízené naším novým spolupracovníkem, fotografem na volné noze Martinem Strakou, který vede rubriku fotografování. Prostor dáme i vám, čtenářům. Každý den budete moci vkládat do magazínu nějakou svou fotografii – může to být například reportážní fotografie o tom, co se právě děje ve vaší obci, může to být fotografie přírody, vašeho domácího mazlíčka, vašich vnoučat, může to být umělecký portrét, prostě cokoli. 

Fotografii vložíte zde a je třeba ji pojmenovat. Z vašich snímků vybere redakce každý den jeden, kterému dá velký prostor. Tu fotografii, jež bude nejlépe technicky i obsahově zvládnutá. Vaše fotografické umění oceníme. Za každých deset fotografií, které se objeví na homepage, obdrží autor dárek (knihu, CD, DVD a podobně). Bude to tedy jakási každodenní fotosoutěž. Věříme, že se vám tato novinka bude líbit a že bude našemu magazínu slušet.

Nové téma týdne

Pokračujeme i v tématech týdne. V uplynulých sedmi dnech jsme se intenzivně věnovali kočkám. S tématem týdne "Jsi kočka" si nejlépe pohrály sestry Zuzana a Marcela Pivcovy, které vyslaly do magazínu několik příspěvků – příběhy, pohádku, báseň a dokonce "kočičí test". Za skvělé nápady a pěkně popsané příběhy jim redakce pošle dárky: samozřejmě pro jejich kočičí miláčky. Za příspěvky děkujeme i ostatním čtenářům!

A vyhlašujeme další téma na příští týden: "Partneři našich dětí". Jak vycházíte se svými snachami či zeti? Žijeme s nimi ve společné domácnosti? Máte dobré vztahy, anebo s nimi válčíte? Myslíte, že jste dobrou tchýní a tchánem? Napište nám své zkušenosti, rady či příběhy. Ty nejlepší opět odměníme.

Vědomostní soutěž

A co na závěr? Samozřejmě jako vždy vyhlášení vítězů vědomostního kvízu: knižní cenu pošleme těmnto vylosovaným soutěžícím: Alena Vaníčková a Milan Holý. Gratulujeme!

A ještě technická poznámka: Po naprogramování naší poslední novinky mohou nastat problémy s přihlašováním. Pokud se nemůžete přihlásit obvyklým způsobem, klikněte nejdříve na klávesu F5 (najdete v horní řadě klávesnice). Tím se počítač aktualizuje a poté by přihlášení mělo zase fungovat!

Čtěte, soutěžte a také foťte! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...