Sejdeme se na Ředkovci:
první informace o párty i60

Sejdeme se na Ředkovci:
první informace o párty i60

6. 2. 2014

Mnozí čtenáři magazínu i60 se vzájemně znají díky popsaným zážitkům z dětství, rodinným příběhům, veselým historkám z dovolených, ale i poezii či svým názorům na chatu a v rubrice Líbí/Nelíbí. Nyní budou mít všichni příležitost poznat se i osobně na i60 Párty 2014!Takto jsme nazvali první sraz příznivců našeho magazínu, který se uskuteční ve dnech 25.4.-27.4.2014 v rekreačním zařízení Ředkovec poblíž Havlíčkova Brodu.

Myšlenka společného setkání se zrodila na chatu i60, jeho aktivní účastníci nejprve v diskusi navrhli nejvhodnější termín a shodli se také na Havlíčkobrodsku, jako místu setkání, které navrhla čtenářka Jaroslava Handlová. Ta se také naší redakci nabídla, že sraz přátel i60 pomůže zorganizovat a již také zjistila předběžné ceny ubytování, ale i navrhla program pro účastníky na tři dny.  

Pohodlná cesta vlakem ze všech končin ČR

Havlíčkův Brod leží na řece Sázavě v kraji Vysočina, je tedy zhruba na půli cesty ze západních Čech i východní Moravy. Pro hodně čtenářů bude jistě nejpohodlnější cesta vlakem. Z mnohých míst (např. Praha, Brno) jedou vlaky přímo do Havlíčkova Brodu, ze vzdálenějších měst jako je Ostrava či Plzeň bude nutný jeden přestup. Informace o vlakových, případně autobusových spojeních však ještě upřesníme podle bydliště přihlášených zájemců.

Misto setkání: Ředkovec

Rekreační zařízení Ředkovec se nachází mezi Havlíčkovým Brodem a Světlou nad Sázavou. Ubytovací zařízení je sice skromnější, o to příznivěji vypadají ceny.  Pobyt i s polopenzí na 2 noci může být celkem za 680 Kč, nebo samotné ubytování bez jídla za 500 Kč. Orientační cena třídenního i60 Párty 2014 vychází přibližně na 1100 Kč a zahrnuje:
- nápoj na uvítanou
- ubytování na dva dny a dvě noci
- 1x oběd
- 2x snídani
- 2x večeři
- dopravu zájezdovým autobusem po níže uvedené trase
- vstupné do hradu a muzea.

Cestu z domova do Havlíčkova Brodu a zpět si samozřejmě každý hradí sám.

Program na tři dny

Na Havlíčkobrodsku se vám bude líbit. Je zde množství přírodních krás, ale i historických zajímavostí. Program, který rovněž budeme ještě upřesňovat, může být například tento:

1. den

Dopoledne příjezd a uvítání u sklenky vína, či šálku kávy v Havlíčkově Brodě (pomyslném středu Evropy – dle Járy Cimrmana). Oběd. Nenáročná procházka městem (pod taktovkou Jaroslavy Handlové), s možností návštěvy Muzea Karla Havlíčka Borovského. Po dojezdu všech přihlášených účastníků se společně vydáme smluveným autobusem do rekreačního zařízení Ředkovec.

Večeře, seznámení, překvapení…

2. den

Po snídani odjezd na výlet autobusem na Lipnici nad Sázavou, návštěva hradu a Muzea Jaroslava Haška. Volno na individuální oběd. Poté pro zájemce - turisty pěší procházka k lomům (unikátní krajina, o které se můžete dočíst i v příspěvcích našich čtenářů v rubrice Moje cestování).

Večeře, zábava pod taktovkou čtenářů – dobrovolníků...

3. den
Snídaně, pak přejezd přes Chotěboř k údolí Doubravky. Turistická procházka kaňonem řeky Doubravky. Po obědě odjezd do Havlíčkova Brodu na nádraží k času odjezdu většiny večerních vlaků.
 

Předběžná účast 

Program i ceny jsou zatím jen orientační. Cílem tohoto prvního informačního článku je zjistit přibližný počet zájemců. Proto prosíme čtenáře, kteří projeví předběžný zájem o účast, aby se zaregistrovali uvedením jména a e-mailové adresy v naší sekci Soutěže ZDE. Na uvedené e-mailové adresy pak koncem února pošleme další podrobné informace a závazné přihlášky. Bude možné rezervovat si jednu či dvě noci, polopenzi, anebo jen nocleh...

Redakce magazínu i60 se těší na setkání s Vámi a děkuje paní Jaroslavě Handlové za pomoc při organizaci!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.