Uvažujete o zimní zahradě? 
Její cenu zjistíte on-line

Uvažujete o zimní zahradě?
Její cenu zjistíte on-line

1. 5. 2012

Milujete rostliny v jakékoli formě, barvě a počtu? Nebo už dlouho sníte o wellness pod vlastní střechou? Pokud se Vám zdá, že odpovědi na tyto otázky spolu nesouvisejí, pak se určitě seznamte se zimními zahradami firmy DAFE – PLAST a vytvořte si je z klidu svého domova. Sami na to rozhodně nebudete!

Stále větší oblibě se těší zimní zahrady, které zvětšují prostor domu. Nezáleží přitom na tom, zda si chcete novým prostorem uspokojit vaše zahradnické choutky nebo místo plánujete využít jako relaxační wellness. O účelu vlastní zimní zahrady můžete přemýšlet hezky v teple domova, odkud si svou novou radost můžete také v klidu na počítači sestavit. Umožňuje to novinka, kterou firma DAFE – PLAST spustila na svých internetových stránkách www.dafe.cz – on-line konfigurátor zimní zahrady. Ten v několika málo krocích nabízí jednoduchý a rychlý způsob, jak si navolit požadovanou zahradu a přitom na nic důležitého nezapomenout.

„Konfigurátor zimní zahrady poskytuje širokou nabídku deseti základních typů staveb, které jsou navrženy tak, aby splnily nejen představy o funkčnosti, ale také prostorové požadavky majitelů domu, ke kterému bude zahrada přistavena. Na své si přijdou jak ti, kteří u domu disponují menším prostorem pro zahradu, tak ti, kteří nejsou pro stavbu zimní zahrady prostorem nijak limitováni,“ říká Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel firmy DAFE – PLAST, Jihlava s.r.o., předního českého výrobce plastových a hliníkových oken.

Jak postupovat na webovém konfigurátoru?

Prvním krokem při sestavování nové zahrady na internetu je volba jejího tvaru. Poté Vám konfigurátor nabídne širokou škálu rozměrů, ze kterých můžete vybírat s ohledem na dispozici vaší stavby, ke které chcete zimní zahradu přistavit. V dalších krocích si samozřejmě zvolíte materiál profilů (plast nebo hliník), barvu (bílá, hliník, dřevodekor) a typ zasklení. Navíc se můžete rozhodnout, zda doplníte okenní výplň jednotlivých dílů Vaší zimní zahrady bezpečnostní fólií či protisluneční ochranou. V konečné fázi on-line konfigurátor zimní zahrady nabízí možnost odeslání souhrnné rekapitulace zadaných údajů na Váš email.

„Zimní zahrada už dávno není pouze modernější forma skleníku, lidé v ní spatřují další obytný prostor, ve kterém chtějí mít nastavené komfortní podmínky tak, jako například ve svém obývacím pokoji. Firma DAFE – PLAST proto řeší i takové funkční prvky, jakými jsou osvětlení, venkovní zastínění, větrací systémy, ale také inteligentní řídící systémy, které zvyšují celkový komfort užívání zimní zahrady,“ dodává závěrem Ing. Culka.

bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.